Hyppää sisältöön
Vapaa-aika ja matkailu

Kulttuuriharrastuksia lapsille ja nuorille

Salon kansalaisopistossa voi opiskella taiteen perusopetuksen opintoja Kuvataidekoulussa, Käsityökoulussa, Sirkuskoulussa tai Teatterikoulussa. Lisäksi opisto tarjoaa monia tanssikursseja, kädentaitojen sekä kuvataiteen kursseja lapsille ja nuorille. Myös aikuinen-lapsi kursseja on valikoimassa. Tutustu tarjontaan ja tule mukaan!

Ilmoittaudu kevään 2021 kursseille nyt!

Salon musiikkiopisto tarjoaa varhaisiän musiikkikasvatusta sekä musiikin laajan oppimäärän mukaista taiteen perusopetusta. Varhaisiän musiikkikasvatusta annetaan musiikkileikkikoulussa sekä soitinvalmennuksessa. Taiteen perusopetukseen kuuluvissa perus- ja syventävissä opinnoissa oppilas opiskelee musiikkiopiston opetussuunnitelman mukaisesti solistista instrumenttia (soitin tai laulu), musiikin perusteita (teoria- ja säveltapailuaineet) sekä yhteismusiikkia. Lisäksi oppilas osallistuu esiintymistoimintaan. Lue lisää musiikkiopiston sivuilta.

Lisäksi Salossa voi harrastaa kuorolaulua mm. Leticia-kuorossa, Halikon musiikkiyhdistyksessä sekä seurakunnan kuoroissa. Soittamista voi opiskella mm. kansalaisopiston musiikin kursseilla, Halikon musiikkiyhdistyksessä tai vaikkapa Salo Jazzin soitonopetuksessa. Salon Teatterissa toimii teatterin harrastajaryhmiä, Salon Taitokeskuksessa kaikenikäiset voivat oppia trendikkäitä käsityötekniikoita mm. lyhytkursseilla. Lisäksi kulttuuritoimintaa ja harrastustoimintaa perheille ja lapsille järjestävät mm. seurakunta, monet MLL:n paikallisyhdistykset ja 4H.