Hyppää sisältöön

Kiskon kirjasto

Kiskon kirjasto on auki normaalien aukioloaikojen mukaan. Lainaus, palautus ja varausten nouto toimivat normaalisti. Vesivahingosta johtuvan remontin vuoksi kaikki palvelut eivät ole käytössä. Asiakastietokone ja wc-tilat ovat pois käytöstä. Kirjastotilasta on rajattu pois käytöstä takaosa eli lehdet ja aikuisten tietoaineisto. Henkilökunnan ollessa paikalla tätäkin aineistoa on mahdollista lainata. Aineistoa voi myös varata.

Remontti jatkuu Kiskolassa vielä pitkään ja kirjaston toiminta tulee olemaan poikkeuksellista jonkin aikaa.

Osallistu kirjaston asiakaskyselyyn!

Salon kirjastopalvelut kerää asiakaskyselyllä kirjaston kehittämisessä tarvittavaa informaatiota. Kyselyllä saatavaa tietoa hyödynnetään parhaillaan laadittavassa kirjastoverkkoselvityksessä. Voit vastata kyselyyn joko sähköisesti tai kirjastoista saatavilla paperilomakkeilla. Kysely on avoinna lokakuun loppuun saakka.

Kirjastopalvelujen asiakaskyselyyn

Kiskon kirjasto on omatoimikirjasto. Omatoimiset kirjastopalvelut ovat käytettävissä päivittäin (ma – su) klo 7.00 – 20.00. Sisäänkäynti kirjastokortilla ja siihen liitetyllä tunnusluvulla.

Aukioloajat, yhteystiedot ja palvelut Vaski-verkkokirjastossa

Kiskon kirjasto kartalla

Kirjastossa toimii kaupungin palvelupiste, josta saa esim. liikunnan arvokortteja ja kulunvalvontatunnistimia Kiskohallin kuntosalille.

Kirjastossa on kaksi asiakaspäätettä, joissa on nettiyhteys. Tulosteiden ja valokopioiden hinnat 0,20 e (A4 mustavalkoinen) ja 0,40 e (A4 värilllinen ja A3 mustavalkoinen). Kirjastossa on asiakkaiden käytössä langaton internet-yhteys.

Hankintatoiveita, kysymyksiä ja palautetta voi antaa kirjastosihteeri Katja Silanto-Ruostekivelle, kirjasto.​kisko​@​salo.​fi.