Hyppää sisältöön

Kulttuuripalvelut

Salon kaupungin kulttuuripalvelut muodostuu kahdesta toimintayksiköstä, museopalveluista ja yleisistä kulttuuripalveluista. Teemme monipuolisesti työtä taide- ja kulttuuripalveluiden saatavuuden ja saavutettavuuden, kuntalaisten hyvinvoinnin ja kaupungin elinvoiman edistämiseksi.

Museopalvelut

Museopalveluihin kuuluvat Salon taidemuseo Veturitalli ja Salon historiallinen museo SAMU. Lisätietoja Salon museopalveluiden työstä ja toiminnasta sekä henkilökunnan yhteystiedot löydät museoiden omilta sivuilta.

Yleiset kulttuuripalvelut

Yleiset kulttuuripalvelut kehittää, koordinoi ja tuottaa taide- ja kulttuuripalveluita sekä itse että yhteistyössä. Yksikössä työskentelee kaksi kulttuurituottajaa, joiden esihenkilönä toimii vapaa-aikajohtaja. Toimintaa ohjaa Salon kaupunkistrategian lisäksi laki kuntien kulttuuritoiminnasta (166/2019).

Tehtäviimme kuuluvat mm.

Salon kulttuuriohjelma

Salon kulttuuriohjelma on työn alla ja tulee valmistuttuaan linjaamaan sekä taiteen ja kulttuurin että yleisesti vapaa-aikapalveluiden toimintaa.

Tutustu ohjelmatyöhön!

​​​​​​​Kuva: Turbokameli & Repeprkl, “Pörriäinen”, 2021

Ole yhteydessä

Kysymyksiä vapaa-aikapalveluista yleisesti tai erityisesti esimerkiksi kulttuuriavustuksista, yhteistyöstä kaupungin kanssa, lasten- ja nuortenkulttuurista tai muusta taiteeseen ja kulttuurin liittyvästä? Ole meihin yhteydessä!

vapaa-aikajohtaja
Antti Mattila
p. 02 778 4700
antti.mattila@salo.fi

kulttuurituottaja
Suvi Aarnio
p. 02 778 4982
suvi.aarnio@salo.fi

kulttuurituottaja
Sini Lundgrén
p. 02 778 4983
sini.lundgren@salo.fi

Kulttuurin menovinkit

Tekemistä ja kokemista ympäri vuoden! Tutustu ajankohtaisiin konsertteihin, teatteriesityksiin, näyttelyihin ja muihin kulttuuririentoihin. Lisää tapahtumia löydät kaupungin tapahtumakalenterista.