Hyppää sisältöön
Vapaa-aika ja matkailu

Ilmoittautumisohjeet

Lähes jokaiselle opistomme kurssille voit ilmoittautua puhelinilmoittautumisen lisäksi Internetin kautta. Ilmoittautumisjärjestelmässämme on jokaisen kurssin kohdalla mainittu ilmoittautumisajankohdan alku. Jos kurssille on mahdollista ilmoittautua netin kautta, on kurssitiedon yhteyteen sijoitettu Ilmoittaudu kurssille -linkki.

Voit selata kursseja ilmoittautumisjärjestelmässä. Mene osoitteeseen opistopalvelut.fi/salo ja kirjoita haluamasi kurssinumero tai kurssin nimi oikean yläkulman Hae kursseja -tekstikenttään. Tällöin haluamasi kurssin nimi tulee näkyviin. Kun klikkaat sen vieressä olevaa Lisätietoa-linkkiä, niin pääset samalle sivulle kuin edellisessä vaihtoehdossa.

Varsinainen ilmoittautuminen tehdään juuri tässä vaiheessa: klikkaa Ilmoittaudu-linkkiä, jolloin kurssi siirtyy vasemmassa reunassa olevaan ostoskoriin. Voit tämän jälkeen Hae kursseja -tekstikentän avulla valita muitakin kursseja ennen kuin kirjoitat omat tietosi järjestelmään.

Seuraavaksi täytät Osallistujan tiedot -lomakkeen. Kaikki lomakkeen tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia. Jos kurssimaksun maksaja on joku muu kuin ilmoitettava henkilö, täytä myös maksajan yhteystiedot. Klikkaamalla tällöin Lisää maksajan tiedot -linkkiä ja täyttämällä vaaditut kentät.

Sinun on klikattava linkin vieressä olevaa ruutua, hyväksyt tällöin ilmoittautumiseesi liittyvät ehdot.

Klikkaa lopuksi Lähetä ilmoittautuminen -linkkiä. Voit halutessasi saman tien maksaa kurssipaikkasi. Klikkaa ilmoittauduttuasi Siirry maksamaan -painiketta. Näin pääset heti maksamaan kurssin verkkopankkisi kautta! On myös muitakin kurssin maksutapoja, tietoa niistä löydät opiskelija-infosta.