Hyppää sisältöön

Sirkkulan koulu

Sirkkulan koulu antaa opetusta vuosiluokilla 1 – 6. Koulussa on 6 perusopetusryhmää ja oppilaita on tänä lukuvuonna 85. Koulussamme toimii viisi luokanopettajaa, laaja-alainen erityisopettaja sekä kaksi koulunkäynnin ohjaajaa. Varsinaisten luokkatilojen lisäksi koululla ovat ajanmukaiset teknisen työn tilat, atk-luokka, ruokasali ja liikuntasali.

Koulun piha-alue ja metsäinen lähiympäristö toimivat viihtyisinä oppimisympäristöinä ja  lähiliikuntapaikkana. Talvella koulun piha-alueella on luistinrata ja läheisellä pellolla hiihtoladut. Lähimetsässä onnistuu niin luonnon tarkkailu kuin myös yhteiset majaleikit. Välituntien aikana pienpelikentällä ja areenassa voi harrastaa kori- tai jalkapalloa, keinua, kiipeillä apinametsän kiipeilytelineellä, hyppiä tai vaikka juosta keppariesteillä.

Koulun arjessa oppilaat pelaavat ja leikkivät yhdessä yli luokkarajojen. Koulun toimintakulttuuri on aktiivinen ja liikunnallinen. Oppilaat pääsevät osallistumaan koulun arkeen aktiivisina oppijoina, sekä esimerkiksi välituntiliikuttajina, oppilaskunnan edustajina tai vaikkapa koulupihan kasvatuslaatikoiden kukkien ja vihannesten hoitajina.