Hyppää sisältöön

Kaivolan koulu

Kaivolan koulu on pieni suuri koulu keskellä kylätaajamaa Salon kaupungin Perttelin kaupunginosassa noin 10 km Salon keskustasta. Oppilaita on n. 80 vuosiluokilla 1-6. Meillä on hyvä yhteishenki ja toimimme yhteistyössä yli luokkarajojen. Hyödynnämme luontoa ja lähiseutua monipuolisesti oppimisympäristönä. Suuri sisäliikuntatila mahdollistaa monipuolisen liikunnan harrastamisen sekä juhla- ja esiintymistilaisuuksien pidon. Laajalla pihalla on oppilailla tilaa leikkiä ja temmeltää.

Koulun toimintaa ohjaa vahva yhdessä tekeminen. Koulun oppilaskunta toteuttaa vuosittain yhteisiä toimintapäiviä ja liikuntatapahtumia. Yhteistyötä tehdään myös paikallisten järjestöjen ja yhteistyötahojen kanssa. Vuosittain keväällä järjestetään yhteisöllinen kylätapahtuma. Kerhotoiminta tavoittaa vuosittain suuren osan oppilaista. Kerhoissa mm. piirretään ja askarrellaan sekä liikutaan. Liikunnallisuutta ylläpidetään päivittäin ja vuosittain mahdollistetaan myös taitojen esittelyä Open Stage -tapahtumassa.

Koulun toimintakulttuuria kehitetään jatkuvasti huomioiden ajan vaatimukset tavoitteena lasten ja työyhteisön hyvinvointi.