Hyppää sisältöön

Hakeminen, päätös ja paikan vastaanottaminen

Lapselle voi hakea varhaiskasvatuspaikkaa ympäri vuoden. Varhaiskasvatukseen haetaan vähintään 4 kk ennen suunnitellun varhaiskasvatuksen tarpeen alkamista. Äkillisen työllistymisen tai opiskelun alkamisen vuoksi varhaiskasvatuspaikka järjestetään kahdessa viikossa.

Varhaiskasvatuksen palveluohjaajat neuvovat varhaiskasvatukseen hakeutumisessa, käsittelevät kaikki hakemukset ja tekevät päätökset varhaiskasvatuspaikoista kunnallisiin päiväkoteihin, perhepäivähoitoon ja leikkikoulutoimintaan sekä palvelusetelipäätökset yksityisiin päiväkoteihin ja ryhmäperhepäivähoitoon. Palveluohjaajilta saat lisätietoa Salon varhaiskasvatuspalveluista.

Sinulla on mahdollisuus hakea varhaiskasvatuspaikkaa, varhaiskasvatuspaikan vaihtamista tai palveluseteliä yksityiseen päiväkotiin tai ryhmäperhepäivähoitoon. Hakemus tehdään sähköisesti. Mikäli haluat peruuttaa hakemuksen tai muuttaa sitä, ole yhteydessä palveluohjaukseen.

Hakemus hoitopaikan vaihtamiseksi on tehtävä 1.8. alkavaan toimintakauteen maaliskuun loppuun mennessä ja muina aikoina vähintään kaksi kuukautta ennen toivottua siirron alkamisajankohtaa. Siirtohakemuksella ei ole käsittelyaikaa vaan päätöksiä tehdään hoitopaikkatilanteen sen mahdollistaessa.

Varhaiskasvatuspaikan hakeminen / uudet asiakkaat

Varhaiskasvatuspaikan hakeminen tai vaihtaminen / nykyiset asiakkaat