Hyppää sisältöön

Hyvinvoinnin edistäminen

Hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen on laaja-alaista kunnan eri palveluissa tehtävää työtä. Työn tavoitteena on lisätä kuntalaisten hyvinvointia ja terveyttä sekä kaventaa terveyseroja.

Työtä tehdään yhteistyössä mm. Varsinais-Suomen hyvinvointialueen ja Salon eri yhdistysten kanssa.

Kuntalain 1 §:n mukaan kunnan tulee edistää asukkaidensa hyvinvointia ja myös monessa muussa laissa kuntia ohjeistetaan ja velvoitetaan hyvinvointia edistävään työhön.

Salon kaupungin asukkaiden hyvinvointia edistäviin suunnitelmiin ja raportteihin voit tutustua sivulla Hyvinvointikertomus ja -suunnitelmat.

Alasivuilta löytyvät myös Kaupungin hyvinvointia edistävään toimintaan kuuluvat ehkäisevä päihde- ja mielenterveystyö sekä ikääntyneiden palvelut.

Hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen ohjausryhmä

Hyvinvointia ja terveyttä edistävää toimintaa Salossa ohjaa sitä varten perustettu ohjausryhmä. Se vastaa hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen ohjauksesta, kehittämisestä sekä seurannasta kaupungin järjestämisvastuulle kuuluvissa palveluissa.

Tutustu tarkemmin ohjausryhmän toimintaan ja kokoonpanoon sekä ohjausryhmän muistioihin.

Ajankohtaista

18.8.2023 Syksyn Arkeen voimaa -ryhmistä apua arkipärjäämisen ja elämänhallinnan kohentamiseen. Lue tarkemmin Arkeen voimaa -toiminnasta Varsinais-Suomen hyvinvointialueen sivulta.
Salon kaksi ryhmää kokoontuvat perjantaisin Salon Sytyn tiloissa ja ne ovat samalla osa kansalaisopiston kurssitarjontaa. Ilmoittautumiset mielellään Kansalaisopiston järjestelmän kautta: