Hyppää sisältöön

Hilkansalin tilavuokraus

Hilkansalin sisäänkäynti, Vilhonkatu 2.

Musiikkiopiston Hilkansali on kirjastotalon laajennuksen yhteydessä musiikkiopiston käyttöön valmistunut pieni, nouseva 128-paikkainen musiikkisali. Akustiikka ja salin muut ominaisuudet (esim. taustamelutaso ja valaistus) on suunniteltu musiikkisalin vaatimukset huomioon ottaen ja salissa on mahdollista käyttää musiikkiopiston ensiluokkaista Steinway & Sons D-mallin konserttiflyygeliä.

Salissa on videotykki ja puhemikrofoni. Suosittelemme salin käyttäjille puhemikrofonin käyttöä, jotta tilassa oleva induktiosilmukka toimii. Salin käyttöohjeet käydään läpi salin vuokraajan kanssa varauksen yhteydessä.

Hilkansalissa on 128 istumapaikkaa ja Steinway & Sons konserttiflyygeli.

Sali on pääsääntöisesti pelkästään musiikkiopiston käytössä lukuvuoden aikana oppilasiltoja, tutkintoja ja niiden opetus- ja harjoituskäyttöä varten maanantaista perjantaihin kello 13-21. Opiston ulkopuoliset voivat vuokrata salia muina aikoina musiikkiopistolta. Salia vuokrataan yhdistyksille, yhteisöille, yrityksille ja kaupungin hallintokunnille.

Kaikki musiikkiopiston ulkopuoliset Hilkansalin vuokrausta koskevat varaukset tehdään Salon musiikkiopiston kansliaan. Salin luovutus- ja vuokrauspäätöksen tekee musiikkiopiston rehtori.