Hyppää sisältöön
Asuminen ja ympäristö

Kiskon rantayleiskaavan kumoaminen Sammalonsalmen kohdalla

Ehdotusvaihe

Seuraavaksi Kiskon rantayleiskaavan kumoamista Sammalonsalmen kohdalla käsitellään kaupunginhallituksessa 26.10.

Siirry lukemaan kaupunkikehityslautakunnan pöytäkirja 29.09.2020 §176

Alustava ehdotus

Kiskon rantayleiskaavan kumoamisesta Sammalonsalmen kohdalla on laadittu alustava kaavaehdotus. Alkuperäisen suunnitelman mukaan alustavaa kaavaehdotusta oli tarkoitus esitellä osallisille yleisötilaisuudessa. Poikkeusoloista johtuen yleisötilaisuutta ei kuitenkaan järjestetty vaan alustava kaavaehdotus esiteltiin videotaltioinnin avulla.

Kaava-aineisto oli nähtävillä ajalla 10.8.-8.9.2020 kaupungin internet-sivuilla ja Halikon virastotalolla. Nähtävilläoloaikana kaavasta sai antaa palautetta.

Sammalonsalmi alustava kaavaehdotus (pdf) (1,03 Mt)

Sammalonsalmi alustava kaavaselostus (pdf) (2,54 Mt)

Kaava-aineistoa päivitetään tarvittaessa korona-tilanteen ja saadun palautteen perusteella. Alla uusimmat päivitetyt versiot:

Sammalonsalmi alustava kaavaselostus päivitys (pdf) (2,61 Mt)

Sammalonsalmi osallistumis- ja arviointisuunnitelma päivitys (pdf) (714,17 Kt)

Aloitusvaihe

Kumottava kaava-alue sijaitsee Kiskon pohjoisosassa noin 18 km Salon keskustasta itään. Moottoritielle, joka sijaitsee kumottavan alueen pohjoispuolella, on matkaa noin 2,5 km. Alueeseen kuuluu osa Hirsijärveä sekä maa-aluetta järvialueen länsipuolelta. Kumottavan alueen pinta-ala on 23 ha, josta vettä on noin viisi (5) ha. Kaava ulottuu kahdeksan (8) kiinteistön alueelle.

Kiskon rantayleiskaavan kumoamista koskien on laadittu MRL 63 §:n mukainen osallistumis- ja arviointisuunnitelma (OAS). Osallistumis- ja arviointisuunnitelma on nähtävillä kaupunkisuunnittelussa Halikon virastotalolla, Hornintie 2-4. Osallistumis-ja arviointisuunnitelmista pyydettiin erikseen kirjallista palautetta ajalla 11.11.-10.12.2019.

Yhteystiedot

Marjo Saukkonen
Yleiskaava-arkkitehti
02 778 5100
marjo.​saukkonen​@​salo.​fi​