Hyppää sisältöön

Monikulttuurisuus yhdistää

Monikulttuurisuus osana elämää

EtnoSalo ry syntyi vuonna 2016 halusta tuoda monikulttuurisuutta Salossa paremmin tunnetuksi ja osallistaa ihmisiä erilaisiin monikulttuurisiin kokemuksiin musiikin, taiteen ja tanssin avulla.

EtnoSalolla on kaksi päätapahtumaa, heinäkuussa järjestettävä EtnoSalo Festival, monikulttuurinen musiikkifestivaali, ja vuonna 2018 ensimmäisen kerran järjestetty Salon Taiteiden Yä. Lisäksi järjestämme yhteistyökumppaneidemme kanssa pienempiä tempauksia. Ohjelmaa pyritään tekemään laajasti yhdessä erilaisista kulttuureista tulevien ihmisten kanssa.

EtnoSalo ry:n perustajajäsenet Sanna Jousi, Liisa Käiväräinen ja Gildas Houessou.

 

 

 

Yhteensovitusta ja yhteistyötä

Haluamme esitellä monikulttuurista musiikkia ja taidekokemusta, sillä ne edistävät suvaitsevuutta ja antavat mahdollisuuden laajakatseisuudelle – ei pelkästään kulttuurin, vaan koko elämän osalta.

Kulissien takana tehdään kovaa työtä tapahtumien ja koko toiminnan talouden turvaamiseksi. Monien kulttuurien yhteensovittaminen esimerkiksi eri tapahtumissa ja tilaisuuksissa vaatii suunnittelua, luovuutta ja joustoa. Pidämme myös yhteyksiä erilaisiin verkostoihin ja muihin kulttuuriyhdistyksiin ympäri Suomea.

Yhdistys toimii pääasiassa Salossa ja yhteistyökumppaneiden kautta muun muassa pääkaupunkiseudulla. Osallistumme erilaisiin tapahtumiin ja kohtaamisiin laajasti Etelä-Suomen alueella.

 

 

Hyviä tyyppejä ja kokeilunhalua!

Yhdistyksen perustajajäsenet ovat Sanna Jousi, Liisa Käiväräinen ja Gildas Houessou. Lisäksi toiminnassa on mukana eri-ikäisiä, eri ammattiryhmistä ja kansallisuuksista tulevia ihmisiä laidasta laitaan. Monikulttuurisuus arjessa yhdistää meitä kaikkia.

Meitä innostavat mielenkiintoiset, hyvät tyypit, ihmisten avarakatseisuus, kokeilunhalu ja aktiivinen osallistuminen. Myös verkostomme hyvät kumppanit motivoivat meitä jatkamaan ja kehittämään toimintaamme.

Kannustamme osallistumaan eri tapahtumiimme vapaaehtoisena tai työntekijänä, jäsenillemme tarjoamme mahdollisuuden monikulttuurisuuden edistämiseen Salossa. Tapahtumissa kaikilla on mahdollisuus osallistua tekemään matalan kynnyksen kulttuuria pilke silmäkulmassa ja hyvällä fiiliksellä.

Tutustu & tule mukaan toimintaan, lue lisää EtnoSalon sivuilla.

Taiteiden Yä Helsingintiellä.