Koulujen kirjasarjat

Koulujen kirjasarjat ovat Salon pääkirjaston kellarikerroksessa. Kirjasarjoja lainataan maksutta kaikille Salon kaupungin alueella toimivien oppilaitosten opettajille.

Aineiston tilaus

Aineisto tilataan sähköpostitse Kirjoja voi lainata juuri tarvittavan määrän, koko sarjaa ei tarvitse lainata. Laina-aika on 56 vuorokautta.
Ilmoita sähköpostissa haluamasi kirjasarjan lisäksi kappalemäärä, toimitustapa (haku pääkirjastosta, toimitus kirjastoauton mukana tai haku lähikirjastosta), sekä koulu ja nimesi.

Saat sähköpostitse ilmoituksen, kun tilaamasi aineisto on valmiina.

Kirjoista on tehty suuntaa-antava lista luokka-asteittain. Voit silti hyvin valita luokallesi sopivan kirjan minkä tahansa luokan listalta.

Aineiston toimitus

Tilattu aineisto on noudettavissa pääkirjastosta aikaisintaan seuraavana arkipäivänä (jos haluat noutaa kirjat lauantaina, tee tilaus torstaina).

Aineisto voidaan toimittaa myös kirjastoautojen mukana niille kouluille, joilla kirjastoautot käyvät.

Lähikirjastojen alueiden koulut voivat pyytää toimituksen lähikirjastoon, josta opettaja hakee kirjat.


Turun Oppimateriaalikeskus

Salolaisilla kouluilla on mahdollisuus tilata kirjasarjoja myös Turun Oppimateriaalikeskuksesta. Opettaja tekee tilauksen suoraan oppimateriaalikeskukseen, josta se toimitetaan Salon pääkirjastoon. Opettajan toiveen mukaan tilaus voidaan toimittaa edelleen joko lähikirjastoon tai kirjastoauton mukana koululle.

Tilausohjeet löytyvät osoitteesta http://oppimateriaali.turku.fi Vaski-kuntien (koulujen) lainaohjeet.