Joukkoliikenteen aikataulut

Kattavimmat joukkoliikenteen aikataulutiedot löydät Googlen reittipalvelusta sekä Matkahuollon aikatauluhausta. Matkahuollon aikatauluhausta näet hakemasi reitin pysäkit sekä arvioidut saapumisajat pysäkkikohtaisesti. Molemmissa palveluissa on sekä kaupungin organisoiman Paikku-liikenteen että yrittäjien kuntarajat ylittävän linja-autoliikenteen aikataulut.

Paikku-liikenteen reitit löytyvät Salon karttapalvelun "Julkinen liikenne"-tasolta.

Paikun talviliikenne (8.8.2019 - 31.5.2020)

Lukuvuoden aikana liikennöidään maanantaista perjantaihin. Koulupäivävuorot liikennöidään ainoastaan koulupäivinä, mukaan lukien lukukauden päätöspäivä. Kesällä 2020 liikennöidään harvennetulla vuorovälillä. Arkipyhinä ei ole liikennöintiä. Lähtölaituritiedot löytyvät aikatauluista.

Paikun paperisen aikataulun ensimmäisen painoksen painattamisen jälkeen siitä löytyi virheitä. Lisäksi linjaston käyttöönoton jälkeen todettiin tarve muutamille täydennyksille ja tarkennuksille. Muutokset astuivat voimaan maanantaina 26.8.2019. Tehdyt tarkennukset on korjattu 2. painokseen.

Linjojen voimassa olevat aikataulut ja reittikartat avautuvat pdf-tiedostoina alla olevien linkkien kautta.

Muutoksia aikatauluihin 30.12.2019 alkaen

Paikun vuorojen kuormitustilannetta, toteutuneita aikatauluja ja matkustajamääriä on seurattu koko linjaston osalta. Muutoksia aikatauluihin tulee linjoille 2, 402 ja 403. Muutosaikataulut astuvat voimaan 30.12.2019 ja ovat nähtävillä pdf-tiedostoina alla olevien linkkien kautta. Muutokset on korjattu paperisten aikataulujen 3.painokseen, jonka odotetaan saapuvan painosta joulukuun puolessa välissä.

Aiemmin julkaistussa Linjan 2 Tupuri - Pertteli aikatauluaineistossa oli ilmoitettu virheellinen vuoro. Viimeinen liikennöitävä vuoro Tupurista Saloon lähtee jatkossakin klo.16.50.