Hyppää sisältöön
Sosiaali- ja terveyspalvelut

Liikkuminen ja kuljetuspalvelu

Paikku

Salon joukkoliikenne on Paikku, joka palvelee/kuljettaa päivittäin kesällä ja talvella niin kaikkia kuntalaisia kuin vierailijoita useita eri reittejä pitkin. Ajantasaiset tiedot aikatauluista, reiteistä, hinnoista sekä muuta tietoa löytyy Salon joukkoliikenteen Paikun sivuilta.

Palveluliikenne

Salon kaupungin palveluliikenne on kaikkien kuntalaisten ja kesäasukkaiden käytössä. Palveluliikenteellä tarjotaan mahdollisuutta päästä asioimaan kaksi kertaa viikossa. Palveluliikenne noutaa tarvittaessa kotiovelta ja kuljettaja avustaa kaikissa matkan vaiheissa tarpeen mukaan. Autossa on tilaa myös matkustajien apuvälineille ja ostoksille.

Palveluliikenteen esite ja aikataulut (pdf) (10,30 Kt)

Asiointimatkan tilaaminen

Matka tilataan tilauspalvelukeskuksesta viimeistään matkapäivää edeltävänä arkipäivänä.

Tilausnumero: 02 778 7716

Tilauskeskuksen asiakaspalvelu vastaa numerosta arkisin klo 12-15. Muina aikoina puhelu ohjautuu vastaajaan, johon voi jättää yhteydenottopyynnön tai tiedon matkan peruuttamisesta. Muistattehan jättää numeronne, jotta teille voidaan soittaa takaisin.


Sosiaalihuoltolain mukaiset kuljetuspalvelut

Kuljetuspalvelut koskevat henkilöitä, joilla on erityisiä liikkumisvaikeuksia, mutta jotka eivät ole vaikeavammaisia. Kuljetuspalvelujen tarkoituksena on tukea asiakkaan omatoimisuutta ja selviytymistä kotona mahdollisimman pitkään. Kuljetuspalveluilla helpotetaan erityisesti ikääntyneiden, liikunta- tai toimintarajoitteisten henkilöiden arjessa selviytymistä.

Kuljetuspalveluhakemus (pdf)

Kuljetuspalvelualueet

Ikääntyvien kuljetuspalveluista lisätietoja antaa:

Anne Vainio
vanhuspalveluiden palveluohjaaja
Salon kaupunki, vanhuspalvelut
Tehdaskatu 2
24100 Salo

02 772 6100
Puhelinaika ma-ke klo 9-12

annemaarit.​vainio​@​salo.​fi​