Hyppää sisältöön

Perhekuntoutuskeskus Paavola

Varsinais-Suomen hyvinvointialue järjestää sosiaali- ja terveyspalvelut 1.1.2023 alkaen. Salon asukkaille tarjottavat palvelut ja toimipisteet säilyvät ennallaan, mutta näiden sivujen sisältöä ei enää päivitetä. Ajankohtaisin tieto löytyy osoitteesta varha.fi.

Katso ajankohtaisin tieto täältä

Paavola on Salon kaupungin oma, kodinomainen laitos, joka sijaitsee lähellä Salon keskustaa. Paavolassa on 7-paikkainen vastaanottokoti 0-17-vuotiaille lapsille.

Lapsi tulee vastaanottokotiin joko lapsen asioista vastaavan sosiaalityöntekijän tai sosiaalipäivystyksen päätöksellä. Lapsi voi olla Paavolassa kiireellisesti sijoitettuna (max 2 x 30 vrk) tai avohuollon tukitoimena (usein 3 kk).

Intensiivisen työskentelyn avulla arvioidaan sekä lapsen että vanhempien tilannetta ja suunnitellaan ja pohditaan yhdessä jatkotuen tarvetta. Intensiivisen työskentelyn avulla perheitä tuetaan löytämään voimavaransa ja rakentamaan perheenjäsenten hyvinvointia palvelevia toimintamalleja. Perustehtäviimme kuuluvat lapsen tai perheen tilanteen arviointi ja selvittely, lapsen hoito ja kasvatus sekä kuntoutus.

Vastaanottokodissa työskentelee yhdeksän ohjaajaa ja johtava sosiaalityöntekijä.

Lisätietoja: johtava sosiaalityöntekijä Kati Paju, puh. 044 778 3033