Hyppää sisältöön

Hoitotarvikejakelu

Varsinais-Suomen hyvinvointialue järjestää sosiaali- ja terveyspalvelut 1.1.2023 alkaen. Salon asukkaille tarjottavat palvelut ja toimipisteet säilyvät ennallaan, mutta näiden sivujen sisältöä ei enää päivitetä. Ajankohtaisin tieto löytyy osoitteesta varha.fi.

Katso ajankohtaisin tieto täältä

Perniön hoitotarvikejakelu suljettu 8.3.2021 alkaen.
Hoitotarvikkeita voi tilata Perniön lääkärinvastaanotolle jakelun puhelimesta puh. 02 772 3397 ma-to klo 8-14.
Diabetestarvikkeita saa myös Perniön aikuisvastaanoton hoitajan käyntien yhteydessä tai tilaamalla puhelimitse puh. 02 772 3624 ma-to klo 8-14 ja pe klo 8-12.
Kuljetukset Perniön terveysasemalle kerran viikossa, joten teethän ennakkotilaukset hyvissä ajoin.

Hoitotarvikejakelusta annetaan kotona hoidossa oleville Salon kaupungin alueella asuville potilaille korvauksetta sairaanhoidon ja omatoimisen selviytymisen kannalta tarpeellisia sairaanhoitovälineitä ja -tarvikkeita lääkärin tai hoitajan määräyksellä.

Korvauksetta annettavien hoitotarvikkeiden saaminen edellyttää sairauden pitkäaikaisuutta. Alle 3 kk kestävä sairaus ei pääsääntöisesti kuulu hoitotarvikejakelun piiriin. Diabeteksen hoitoon tarvittavia välineitä on hoitotarvikejakelun lisäksi mahdollista saada diabeteshoitajan vastaanottokäynnin yhteydessä. (Ei apuvälineasiat! Lääkinnällisen kuntoutuksen alta löytyy apuvälineasoiden yhteystiedot ja kriteerit)

Hoitotarvikejakelun ennakkotilauksen voit tehdä joko puhelinaikana tai sähköpostilla. Tilaukset toivotaan tehtävän hyvissä ajoin, toimitusten varmistamiseksi haluttuna päivänä.

Hoitotarvikejakeluohje (pdf) (304,41 Kt)
Hoitotarvikkeiden tarpeen selvitys-lomake löytyy sähköiset palvelut ja lomakkeet -sivulta

Rakennus jossa apuvälinepalvelu ja hoitatarvikejakelu sijaitsevat

Kartta, jossa näkyy apuvälinepalvelun ja hoitotarvikejakelun sijainti