Hyppää sisältöön

Joulu Salon lapsille -lahjakeräys 2023

Salon seurakunnan diakoniatyö, Salon Vilpas koripallo ry, Mannerheimin lastensuojeluliiton Varsinais-Suomen piiri, Perniönseudun Lehti, sekä Salon kaupunki järjestävät yhteistyössä perinteisen Joulu Salon lapsille -lahjakeräyksen.

Keräyksen tavoitteena on tuoda jouluiloa vähävaraisille lapsiperheille lahjoittamalla 3-15-vuotiaille lapsille joululahjoja lasten toiveiden mukaan.

Lahjatoiveet

Vähävaraisten perheiden huoltajat voivat esittää joululahjatoiveita ja antaa yhteystietonsa 10.10.-29.10.2023 välisen ajan. Lahjatoiveita voi esittää vuonna 2020-2008 syntyneille lapsille.

Lahjatoiveen hinta voi maksimissaan olla 50 euroa. Yli 50 euron arvoisia lahjatoiveita emme huomioi.  Tavoitteenamme on, että jokainen lahjatoive löytäisi lahjoittajansa.

Lahjoja pyytäneiden perheiden henkilötietoja käsitellään luottamuksella. Lahjatoiveet välitetään keräyksessä mukana olevien tahojen kanssa lahjoittajille erillisten lahjatoivekorttien välityksellä. Korteissa on tieto lahjan saajan iästä, sukupuolesta ja lahjatoiveesta.

Esitä lahjatoive lapselle   (siirryt Lyyti-kyselylomakkeelle)

Vuoden 2023 kyselylomake aukeaa 10.10. klo 09.00 ja sulkeutuu 29.10. klo 21.00

Haluatko mukaan lahjoittajaksi?

Lahjatoiveet välitetään keräyksessä mukana olevien tahojen kanssa lahjoittajille erillisten lahjatoivekorttien välityksellä. Korteissa on tieto lahjan saajan iästä, sukupuolesta ja lahjatoiveesta.

Lahjatoiveita jaetaan lahjoittajille 8.- 24.11. seuraavasti:

  • Salon kaupungintalon infosta kaupungintalon aukioloaikoina ma-to klo 8-16 ja pe klo 8-14.45
  • Perniönseudun lehden toimituksessa (os. Haarlantie 4) lehden toimituksen aukioloaikana ma-to klo 9-16.  (23.11.asti)
  • Jos käynti toimipisteissä ei ole mahdollinen, lahjatoiveita jaetaan myös kaupungintalon infosta puhelimitse (p. 02 778 2060) kaupungintalon aukioloaikana.

Lahja tulee toimittaa 24.11. mennessä paketoimattomana:

  • Kaupungintalon infoon sen aukioloaikoina
  • Perniönseudun lehden toimitukseen (23.11.2023 mennessä)

Lahjapakettien noutaminen

Valmiista lahjasta lähetetään tekstiviesti ja lahjapaketit voi noutaa Salon kaupungintalolta (os. Tehdaskatu 2) 7.-8.12. seuraavina aikoina:

  • to 7.12. klo 10-17
  • pe 8.12. klo 10-16

Lahjojen jakamisesta huolehtivat seurakunnan diakonian ja MLL Varsinais-Suomen piirin työntekijät yhteistyössä kaupungin kanssa.

Usein kysytyt kysymykset

Kuka keräyksen järjestää?

Keräyksen järjestää Salon kaupunki yhdessä Salon seurakunnan diakoniatyön, Salon Vilpas koripallo ry:n, Mannerheimin Lastensuojeluliiton Varsinais-Suomen piirin sekä Perniönseudun Lehden kanssa.

Missä keräys järjestetään?

Keräyspiste sijaitsee Salon kaupungintalon infossa (Tehdaskatu 2), tai vaihtoehtoisesti lahjan voi tuoda Perniönseudun lehden toimitukseen (Haarlantie 4). Kaupungintalon infossa sekä lehden toimituksessa annetaan neuvoja keräykseen liittyen. Keräys järjestetään toimipisteiden aukioloaikojen aikana.

Kenelle lahjat menevät?

Joulu Salon lapsille- lahjakeräyksellä kerätään lahjoja vähävaraisten perheiden 3-15 -vuotiaille lapsille ja nuorille, jotka muuten saattaisivat jäädä ilman lahjaa. Kerätyt lahjat jaetaan salolaisille lapsille ja nuorille.

Miten lahjojen jakelu hoidetaan?

Lahjojen jakelusta vastaavat Salon kaupunki sekä Salon seurakunnan diakoniatyöntekijät ja MLL:n Varsinais-Suomen piirin työtekijät.

Voiko lahja olla itse tehty?

Itse tehtyjä lahjoja ei valitettavasti voida hyväksyä keräykseen. Keräykseen ei myöskään saa lahjoittaa käytettyjä lahjoja.

Voinko lahjoittaa rahaa?

Joulu Salon lapsille- keräykseen ei voi lahjoittaa käteistä rahaa.

Voinko lahjoittaa lahjakortin?

Suosittelemme tavaralahjaa lahjakortin sijaan. Lahjakortin voi kuitenkin halutessaan lahjoittaa keräykseen. Lahjakortin arvo ei saa ylittää 50 €:n rajaa.

Lisätiedot

Lisätietoa nuoriso@salo.fi

Salon kaupungin keräystä varten luoma henkilötietorekisteri hävitetään lahjakeräyksen päätyttyä.