Hyppää sisältöön

Joulu Salon lapsille -lahjakeräys 2020

Salon seurakunnan diakoniatyö, Salon Vilpas koripallo ry, Mannerheimin lastensuojeluliiton Varsinais-Suomen piiri, Perniönseudun Lehti, Salonjokilaakso sekä Salon kaupunki järjestävät tänä vuonna yhteistyössä perinteisen Joulu Salon lapsille -lahjakeräyksen.

Keräyksen tavoitteena on tuoda jouluiloa vähävaraisille lapsiperheille lahjoittamalla alaikäisille lapsille joululahjoja lasten toiveiden mukaan.

Lahjatoiveet

Vähävaraisten perheiden huoltajat voivat esittää joululahjatoiveet ja antaa yhteystietonsa 25.10. asti.

Lahjatoiveen hinta voi maksimissaan olla 50 euroa. Yli 50 euron arvoisia lahjatoiveita emme huomioi. 10-17-vuotiaille lapsille voi halutessaan toivoa lahjan sijasta lahjakorttia erikoisliikkeeseen (esim. vaate- tai urheiluliikkeeseen tai kirjakauppaan). Tavoitteenamme on, että jokainen lahjatoive löytäisi lahjoittajansa.

Lahjoja pyytäneiden perheiden henkilötietoja käsitellään luottamuksella ja ne jäävät vain Salon sosiaalityön palveluiden koordinaattoreiden käyttöön. Lahjatoiveet välitetään keräyksessä mukana olevien tahojen kanssa lahjoittajille erillisten lahjatoivekorttien välityksellä. Korteissa on tieto lahjan saajan iästä, sukupuolesta ja lahjatoiveesta.

Esitä lahjatoive lapselle

Haluatko mukaan lahjoittajaksi?

Lahjatoiveet välitetään keräyksessä mukana olevien tahojen kanssa lahjoittajille erillisten lahjatoivekorttien välityksellä. Korteissa on tieto lahjan saajan iästä, sukupuolesta ja lahjatoiveesta.

Lahjatoiveita jaetaan lahjoittajille 2.-27.11. seuraavasti:

  • Salon kaupungintalon infosta kaupungintalon aukioloaikoina ma-to klo 8-16 ja pe klo 8-14.45
  • Perniönseudun lehden toimituksessa (os. Lupajantie 1) lehden toimituksen aukioloaikana ma-to klo 9-16.
  • Jos käynti toimipisteissä ei ole mahdollinen lahjatoiveita jaetaan myös kaupungintalon infosta puhelimitse (p. 02 778 2060) kaupungintalon aukioloaikana.

Lahja tulee toimittaa 27.11. mennessä paketoimattomana:

  • Kaupungintalon infoon sen aukioloaikoina
  • Perniönseudun lehden toimitukseen

Lahjapakettien noutaminen

Valmiista lahjasta lähetetään tekstiviesti ja lahjapaketit voi noutaa Salon kaupungintalolta (os. Tehdaskatu 2) 8.-10.12.2020 seuraavina aikoina:

  • ti 8.12. klo 9-17
  • ke 9.12. klo 12-17
  • to 10.12. klo 12-17

Lahjojen jakamisesta huolehtivat seurakunnan diakonian ja MLL Varsinais-Suomen piirin työntekijät yhteistyössä kaupungin kanssa.

Lisätiedot

Lisätietoa antaa anne.lyhde-tallqvist@salo.fi

Salon kaupungin keräystä varten luoma henkilötietorekisteri hävitetään lahjakeräyksen päätyttyä.