Hyppää sisältöön

Ikäkeskustoiminta

Varsinais-Suomen hyvinvointialue järjestää sosiaali- ja terveyspalvelut 1.1.2023 alkaen. Salon asukkaille tarjottavat palvelut ja toimipisteet säilyvät ennallaan, mutta näiden sivujen sisältöä ei enää päivitetä. Ajankohtaisin tieto löytyy osoitteesta varha.fi.

Katso ajankohtaisin tieto täältä

Vesivahingosta johtuen Ikäkeskus Majakan toiminta jatkuu väliaikaisissa tiloissa Hornintie 7 (Tammilehdon Palvelukeskus) Halikko.

Jalkahoito-, hieronta- ja kampaamopalveluita ei toteuteta väliaikaisissa tiloissa. Kuntosalitoiminta jatkuu Majakassa korjaustöiden jälkeen.

Ikäkeskus Majakka tarjoaa ikäihmisille ja heidän omaisilleen toimintaa, tukea, neuvontaa ja yhdessäoloa. Ikäkeskus Majakka sijaitsee Halikossa Koivulehdon alakerrassa. Tilassa on käytössä induktiosilmukka.

Ikäkeskuksen tehtävänä on salolaisten ikäihmisten hyvinvoinnin ja toimintakyvyn edistäminen sekä kotona selviytymisen tukeminen monipuolisten toimintojen avulla. Ikäkeskukset järjestävät toimintaa yhdessä vapaaehtoistoimijoiden ja yhdistysten kanssa. Lisätietoja ryhmistä, tapahtumista ja liikuntamahdollisuuksista saat Ikäkeskuksen ilmoitustauluilta ja Salon kaupunkitiedotteesta.

Esimerkkejä toiminnasta:

  • liikuntaryhmiä
  • kädentaitoryhmiä, tarina-, runo- ja lukupiirejä
  • ohjelmallisia iltapäiviä
  • avoin kuntosalin käyttömahdollisuus (Halikko)

Tervetuloa!

Lainaamme: Muistojen matkalaukkuja!