Hyppää sisältöön

Ihmeelliset vuodet -ryhmät

  • Oletko huolissasi lapsesi tottelemattomuudesta ja kiukkukohtauksista?
  • Menetätkö helposti malttisi lapsen kanssa?
  • Onko arki raskasta ja ilo kadonnut siitä?

Ihmeelliset vuodet -vanhemmuusryhmä tarjoaa käytännöllisiä taitoja vanhemmuuteen ja tukea omaan jaksamiseen. Saat konkreettisia keinoja siihen, kuinka voit vahvistaa myönteistä vuorovaikutusta ja kohdata lapsesi haastavaa käytöstä. Keskustelun tukena käytetään esimerkkivideoita, harjoituksia ja kotitehtäviä. Vertaistuki toisilta vanhemmilta on myös tärkeässä roolissa. Ihmeelliset vuodet -ryhmä perustuu tieteelliseen tutkimukseen ja sen on todettu edistävän merkittävästi lasten ja vanhempien hyvinvointia. Ryhmä kestää 13-15 viikkoa. Osallistujilta edellytetään sitoutumista koko ryhmän ajaksi.

Salossa järjestetään Ihmeelliset vuodet –ryhmiä alle kouluikäisten sekä alakouluikäisten lasten vanhemmille. Tarvittaessa lapsille järjestetään lastenhoito. Ryhmään osallistuminen ja lastenhoito on perheille maksutonta. Lisäksi jokaisen perheen käyttöön annetaan Ihmeelliset vuodet -ongelmanratkaisuopas, joka toimii ohjelman punaisena lankana. Ryhmästä kiinnostuneet kutsutaan alkuhaastatteluun.

Seuraava Ihmeelliset vuodet -ryhmä on alkamassa elokuussa 2022.

Jos haluat lisätietoja ryhmästä tai ilmoittautua alkuhaastatteluun, ota yhteyttä ryhmän ohjaajiin mahdollisimman pian! Alkuhaastattelut järjestetään jo touko-kesäkuussa 2022.

Ryhmän ohjaajat: Jessica Lamberg, p. 044 778 3506 ja Maarit Armanto, p. 044 778 7858

Lisätietoa Ihmeelliset vuodet -ryhmistä Suomessa

Incredible Years