Hyppää sisältöön

Ihmeelliset vuodet -ryhmät

Varsinais-Suomen hyvinvointialue järjestää sosiaali- ja terveyspalvelut 1.1.2023 alkaen. Salon asukkaille tarjottavat palvelut ja toimipisteet säilyvät ennallaan, mutta näiden sivujen sisältöä ei enää päivitetä. Ajankohtaisin tieto löytyy osoitteesta varha.fi.

Katso ajankohtaisin tieto täältä

  • Oletko huolissasi lapsesi tottelemattomuudesta ja kiukkukohtauksista?
  • Menetätkö helposti malttisi lapsen kanssa?
  • Onko arki raskasta ja ilo kadonnut siitä?

Ihmeelliset vuodet -vanhemmuusryhmä tarjoaa käytännöllisiä taitoja vanhemmuuteen ja tukea omaan jaksamiseen. Saat konkreettisia keinoja siihen, kuinka voit vahvistaa myönteistä vuorovaikutusta ja kohdata lapsesi haastavaa käytöstä. Keskustelun tukena käytetään esimerkkivideoita, harjoituksia ja kotitehtäviä. Vertaistuki toisilta vanhemmilta on myös tärkeässä roolissa. Ihmeelliset vuodet -ryhmä perustuu tieteelliseen tutkimukseen ja sen on todettu edistävän merkittävästi lasten ja vanhempien hyvinvointia. Ryhmä kestää 13-15 viikkoa. Osallistujilta edellytetään sitoutumista koko ryhmän ajaksi.

Salossa järjestetään Ihmeelliset vuodet –ryhmiä alle kouluikäisten sekä alakouluikäisten lasten vanhemmille. Tarvittaessa lapsille järjestetään lastenhoito. Ryhmään osallistuminen ja lastenhoito on perheille maksutonta. Lisäksi jokaisen perheen käyttöön annetaan Ihmeelliset vuodet -ongelmanratkaisuopas, joka toimii ohjelman punaisena lankana. Ryhmästä kiinnostuneet kutsutaan alkuhaastatteluun.

Uusi Ihmeelliset vuodet -ryhmä on alkanut elokuussa 2022.

Jos haluat lisätietoja tulevasta ryhmästä tai ilmoittautua alkuhaastatteluun, ota yhteyttä Ihmeelliset vuodet -yhteyshenkilö Marika Koposeen p. 044 7723677.

Lisätietoa Ihmeelliset vuodet -ryhmistä Suomessa

Incredible Years