Hyppää sisältöön

Aikuisvastaanotto

Varsinais-Suomen hyvinvointialue järjestää sosiaali- ja terveyspalvelut 1.1.2023 alkaen. Salon asukkaille tarjottavat palvelut ja toimipisteet säilyvät ennallaan, mutta näiden sivujen sisältöä ei enää päivitetä. Ajankohtaisin tieto löytyy osoitteesta varha.fi.

Katso ajankohtaisin tieto täältä

Aikuisvastaanotto on terveydenhoitajan vastaanotto, jossa paneudutaan terveyttä edistävien, sairautta ehkäisevien tai hoitoa koskevien kysymysten käsittelyyn, ratkaisun etsimiseen ja neuvontaan.

Pääpaino on kansansairauksien ennaltaehkäisyssä ja hoidossa. Asiakas kohdataan kokonaisvaltaisesti, ei ainoastaan jokin tietty perussairaus huomioiden.

Tavoitteena on terveyden edistäminen ja sairauksien ennaltaehkäisy.

Diabetes -ensitietoryhmät

Salolaisille tuoreille tyypin 2 diabetespotilaille järjestetään diabetes-ensitietoryhmä.

Ensitietoryhmä kokoontuu viisi kertaa. Jotta saisi mahdollisimman suuren hyödyn ryhmästä, on tärkeää, että asiakas osallistuisi joka ryhmäkertaan. Luennot ovat moniammatillisen tiimin tiivis tietopaketti, joka tukee asiakkaan omahoitoa.

Diabetes-ensitietoryhmät järjestetään toistaiseksi vain lähitapaamisina.

Tilaisuudet ovat avoimia kaikille uusille tyypin 2 diabetespotilaille. Lisätietoa voit kysyä omalta diabeteshoitajaltasi.

Voit ilmoittautua dm-ensitietoryhmään aikuisvastaanoton terveydenhoitajan vastaanotolla tai soittamalla takaisinsoittojärjestelmän numeroon 02 772 3624 (ma-to klo 8–14 ja pe klo 8–12). Takaisinsoittojärjestelmään soitetaan vain kerran ja aikuisvastaanotosta soitetaan takaisin saman päivän aikana. Ilmoittauduthan kertaan viimeistään 2 työpäivää ennen, jotta osallistujalistat ja -materiaalit saadaan ajan tasalle.

Kevään 2023 ryhmistä tiedotetaan myöhemmin.

Chat-ajanvarauspalvelu kuulo- ja puhevammaisille

Chatin kautta voit varata ajan Salon terveyspalveluista. Kirjoita chatiin oma nimesi ja asiasi. Hoitaja vastaa viestiin ja lähettää sinulle tunnistautumispyynnön.

Chat on avoinna ma-to 8-16 ja pe 8-15.

Siirry chat-palveluun

Aikuisvastaanoton palvelut