Hyppää sisältöön

Terveysasemat

Varsinais-Suomen hyvinvointialue järjestää sosiaali- ja terveyspalvelut 1.1.2023 alkaen. Salon asukkaille tarjottavat palvelut ja toimipisteet säilyvät ennallaan, mutta näiden sivujen sisältöä ei enää päivitetä. Ajankohtaisin tieto löytyy osoitteesta varha.fi.

Katso ajankohtaisin tieto täältä

Huomioi asioidessasi pääterveysasemalla:
Käynti pääterveysaseman lääkärinvastaanotolle ja aikuisvastaanottoon takakautta (C-ovi) tai pääsisäänkäynnin kautta (A-ovi, kanttiinin vieressä).
Laboratorioon ja röntgeniin pääsisäänkäynnin kautta.
Päivystyksen ovi (B-ovi) on tarkoitettu vain päivystyksessä asioiville.

Muista käsihygienia, turvaväli ja maski!

Hoitoon hakeutuminen

Kun tarvitset hoitoa sairauteen tai vammaan, ota yhteyttä oman asuinalueesi terveysasemalle. Aluejakoja on nähtävissä terveyasemien yhteystietojen yhteydessä.

Kun otat yhteyttä terveysasemalle, hoitaja arvioi aina ensin tilanteesi ja ohjaa sitten oikeaan hoitopaikkaan. Arvioinnin perusteella potilas voi saada kotihoito-ohjeita tai vastaanotto-/puhelinajan lääkärille tai hoitajalle. Jos tarvitset kiireellistä ensiapua, voit tulla ilman ajanvarausta ja soittoa suoraan terveysasemalle. Iltaisin ja viikonloppuisin terveysasemat ovat kiinni. Tällöin äkilliset sairaudet ja tapaturmat hoidetaan päivystyksessä Tyks Salon sairaalan tiloissa.

Terveysasemiemme lääkärinvastaanotoilla: Halikossa, Kiikalassa, Kiskossa, Kuusjoella, Läntisellä terveysasemalla, Perniössä, Pääterveysasemalla ja Suomusjärvellä on käytössä takaisinsoittojärjestelmä.

Voit katsoa terveysasemien sijainnit Salon karttapalvelusta.

Chat-ajanvarauspalvelu kuulo- ja puhevammaisille

Chatin kautta voit varata ajan Salon terveyspalveluista. Kirjoita chatiin oma nimesi ja asiasi. Hoitaja vastaa viestiin ja lähettää sinulle tunnistautumispyynnön.

Chat on avoinna ma-to 8-16 ja pe 8-15.

Siirry chat-palveluun

Terveysasemat Salossa

Omaolo.fi-palvelu

Omaolo.fi on verkkopalvelu, joka ottaa Sinut mukaan edistämään hyvinvointiasiasi yhdessä terveydenhuollon ammattilaisten kanssa. Sen käyttö on helppoa ja nopeaa, minkä lisäksi se säästää sinut jonottamiselta.
Siirry omaolo.fi-palveluun.