Hyppää sisältöön
Sosiaali- ja terveyspalvelut

Terveysasemat

Suosittelemme kaikille yli 15-vuotiaille asiakkaillemme maskin käyttöä terveyspalveluiden tiloissa.

Hoitoon hakeutuminen

Kun tarvitset hoitoa sairauteen tai vammaan, ota yhteyttä oman asuinalueesi terveysasemalle. Aluejakoja on nähtävissä terveyasemien yhteystietojen yhteydessä.

Kun otat yhteyttä terveysasemalle, hoitaja arvioi aina ensin tilanteesi ja ohjaa sitten oikeaan hoitopaikkaan. Arvioinnin perusteella potilas voi saada kotihoito-ohjeita tai vastaanotto-/puhelinajan lääkärille tai hoitajalle. Jos tarvitset kiireellistä ensiapua, voit tulla ilman ajanvarausta ja soittoa suoraan terveysasemalle. Iltaisin ja viikonloppuisin terveysasemat ovat kiinni. Tällöin äkilliset sairaudet ja tapaturmat hoidetaan päivystyksessä Tyks Salon sairaalan tiloissa.

Terveysasemiemme lääkärinvastaanotoilla: Halikossa, Kiikalassa, Kiskossa, Kuusjoella, Läntisellä terveysasemalla, Perniössä, Pääterveysasemalla ja Suomusjärvellä on käytössä takaisinsoittojärjestelmä.

Voit katsoa terveysasemien sijainnit Salon karttapalvelusta.

Terveyspalvelut
Vaihde 02 7721

Hätätilanteet – soita 112

Tyks Akuutin puhelinneuvonta
02 313 8800
(puhelimessa tapahtuva päivystyshoidon tarpeen ja kiireellisyyden arviointi)

Myrkytystietokeskus: 0800 147 111

Hallinnon yhteystiedot

Henkilökohtaiseen terveyteen tai sairauteen liittyvissä asioissa ei asiointi terveyskeskuksen työntekijöiden kanssa sähköpostin välityksellä ole mahdollista. (Tietosuoja)