Hyppää sisältöön

Talvilomalla tapahtuu

Salossa vietetään talvilomaa 22.-28.2.2021 ja kaupungin nuoriso-, kulttuuri-, liikunta- ja kirjastopalvelut tarjoavat monenlaista tekemistä lapsille, nuorille ja perheille.

Ohjelmassa on erilaista tekemistä pienissä työpaja- ja liikuntaryhmissä sekä sisä- että ulkotiloissa. Myös omatoimi- ja verkkosisältöjä on tarjolla.

Pääkirjastossa lapset ja nuoret voivat osallistua kirjaston Talvihaasteeseen sekä Lukemon Luetaan yhdessä -lukuhaasteeseen. Talvihaasteeseen liittyy myös Sivupiirin vinkkausvideo, missä Henriika ja Astrid vinkkaavat tietoa ja taikaa talvilomalle. Katsele täältä talviloman parhaat lukuvinkit.

Lukuhaasteet löydät myös täältä:

Luetaan yhdessä
Kirjaston_talvihaaste_A4 (1,92 Mt)

Alta pääset tutkimaan kulttuuri-, liikunta- ja nuorisopalveluiden talvilomaohjelmia. Sivun lopussa vielä vinkkejä omatoimiseen lomaohjelmaan. Nautitaan talvilomasta!

Talviloman tapahtumat kulttuuri- ja kirjastopalveluissa

Pako rajan yli -elokuva Bio-Salossa
Robottikuvataidetyöpaja elektroniikkamuseossa
Lastenkirjauutuuksien etävinkkaus
Ympäri mennään yhteen tullaan -näyttely Veturitallissa
Made in Salo -näyttely elektroniikkamuseossa

Liikuntapalveluiden talvilomaohjelma

Menisikö sitä hiihto- vai kiekkokouluun, tanssimaan, keilaamaan vai tennistä pelaamaan..?  Katso liikuntapalveluiden koko talvilomatarjonta ja ilmoittautumisohjeet täältä.

Liikuntapalveluiden talviloma

Nuorisopalveluiden talvilomaohjelma

Kädentaitoja, lautapelejä, eräretkiä ja vaikka mitä!
Katso nuorisopalveluiden talvilomatarjonta ja ilmoittautumisohjeet täältä.

Nuorisopalveluiden talviloma

Salon taidemuseo Veturitalli on jälleen avoinna

Koronan johdosta näyttelyiden yhtäaikainen kävijämäärä rajataan kymmeneen. Museo ottaa vastaan aina tasatunnein 10 henkilöä, joilla on aikaa tutustua näyttelyihin tunnin ajan. Käynti tulee varata ennakkoon soittamalla museon infoon numeroon 02 778 4892.

Tutustu näyttelyyn

Mennääs ulos! – luontoliikuntahaaste perheille

Haaste kannustaa lähiympäristön tutkimiseen, kulttuurin ja liikunnan yhdistämiseen ulkoilussa sekä luonnon kokemiseen moniaistisesti.

Mennääs ulos!