Hyppää sisältöön

Mennääs ulos!

Luontoliikuntahaaste perheille

Salon liikunta- ja kulttuuripalvelut ovat suunnitelleet perheille suunnatun luontoliikuntahaasteen. Mennääs ulos! -haasteen toivotaan tuovan perheille uusia näkökulmia yhteisiin ulkoiluhetkiin ja löytöretkiin kotikulmilla.

Osallistu!

Syksyn mittaan koronan tuomat haasteet ovat taas tiukentaneet tapahtumien järjestämistä sekä sisätiloissa tapahtuvaa järjestettyä toimintaa. Kulttuuri- ja liikuntapalvelut haluavat kuitenkin muistuttaa kaupungin monista ulkoilumahdollisuuksista ja tuottaa perheille ideoita yhteiseen tekemiseen ulkona eri vuodenaikoina. Haaste kannustaa lähiympäristön tutkimiseen, kulttuurin ja liikunnan yhdistämiseen ulkoilussa sekä luonnon kokemiseen moniaistisesti.

Mennääs ulos! koostuu neljästä eri alakategoriasta: Retkivinkit, Mene metsään, Kokeile uusia lajeja sekä Leiki ja löydä. Syksyn ja talven Mennääs ulos! -ideakortti julkaistaan nyt marraskuun alussa. Kevääksi ja kesäksi on tulossa uusi ideakortti maaliskuussa. Toivomme saavamme luontoliikuntahaasteen avulla kaikkien yhteiseksi iloksi perheiden omia vinkkejä heidän löytämistään kivoista leikkipaikoista, ulkoilutekemisistä ja/tai retkeilykohteista.

Mennääs ulos! kortti (pdf) (580,52 Kt)

Tallenna omat parhaat vinkit kyselylomakkeeseen ja osallistu samalla  liikunta-, kulttuuri- ja retkeilyaiheisten palkintojen arvontaan (arvontapäivät ovat kunkin kuukauden 15. päivä ja voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti):
Haasteen kyselylomake

Ota yhteyttä!

Mennääs ulos! -luontoliikuntahaaste

Kulttuurituottaja
Sini Lundgrén
sini.lundgren@salo.fi
044 778 4983

Liikunnanohjaaja
Essi Kuivalainen
essi.kuivalainen@salo.fi
044 778 4706

Liikuntapalvelujen tiedotussihteeri
Terhi Sinnelä
terhi.sinnela@salo.fi
044 778 4717