EtusivuAjankohtaistaHermannin linja-autopysäkit poistuvat käytöstä toistaiseksi

Hermannin linja-autopysäkit poistuvat käytöstä toistaiseksi

Hermannin pysäkit Raatihuoneenkadulla poistuvat väliaikaisesti käytöstä viikolla 10, Korvenmäen ja keskustan välille rakennettavan kaukolämmön runkolinjan kaivuutöiden vuoksi. Poikkeusjärjestelyn on arvioitu kestävän noin 2 kuukautta. Pysäkkimuutokset vaikuttavat linjoihin 1, 2, 3, 180, 402 ja 520.

Pysäkki Hermanni L poistuu toistaiseksi käytöstä Keskustan suuntaan matkustettaessa linjoilta 1, 3, 180 ja 520. Lähimmät korvaavat pysäkit ovat Urheilupuisto P ja Kaupungintalo L. Keskustasta poispäin matkustettaessa pysäkin Hermanni I:n korvaa väliaikainen pysäkki, joka sijaitsee Perniöntielle vievän kaistan reunalla, liikenneympyrän tuntumassa.

Keskustan suuntaan matkustaville linjoille 2 ja 402 pysäkin Hermanni L korvaava, väliaikainen pysäkki on Kirkkokadun eteläpäässä.
Pysäkki Hermanni I poistuu toistaiseksi käytöstä linjoilta 2 ja 402, joiden lähimmät korvaavat pysäkit keskustasta poispäin matkustettaessa ovat Kaupungintalo I ja Kirkkokatu P.

Pysäkkimuutokset kartalla näet tästä.

Pikavuoropysäkit siirtyvät väliaikaisesti Mariankadulle. Helsingin suunnasta tulevat vuorot pysähtyvät tarvittaessa pysäkillä Kaupungintalo L ja Helsinkiin menevät vuorot pysähtyvät tarvittaessa pysäkillä Kaupungintalo I.

Lisätiedot: kuljetuskoordinaattori Assi Honkala, tai 02 778 3274

Julkaistu: 4.3.2020 13:07

Takaisin