Hyppää sisältöön
Kaupunki ja päätöksenteko

Ruoka- ja puhtauspalvelut

Ravitsemispalvelua ohjaavat ja säätelevät valtakunnalliset ja kansainväliset ravitsemissuositukset. Ravitsemissuosituksiin ja asiakkaisiin perustuen toiminta on suunnattu kahdelle asiakasryhmälle: koulut ja päiväkodit sekä kokopäivähoitolaitokset ja vanhukset.

Ruokapalvelun tehtävänä on tuottaa ateriapalveluja kaupungin sisäisille asiakkaille asiakaslähtöisesti, laadukkaasti ja ravitsemussuositusten mukaisesti sekä edistävää terveellistä ruokakulttuuria eri ikäryhmissä.

Koulu-, päiväkoti- ja vanhusruokailun lisäksi järjestämme henkilöstö- ja edustusruokailua ja myös kahvilatoimintaa kaupungintalon Kaneliomenassa.

Puhtauspalvelut tuottaa siivous- ja asiantuntijapalvelua kaupungin eri toimialojen tarpeisiin pääosin oman palveluhenkilöstön, sekä joskus myös yksityisiltä toimijoilta ostettavan palvelun kautta. Toiminta perustuu ammattitaitoiseen työvoimaan, jatkuvaan kehittämiseen ja aktiiviseen yhteistyöhön asiakkaiden kanssa. Tavoitteena on turvata tilojen käyttäjille viihtyisät, terveelliset ja turvalliset toimitilat.

Ravitsemis- ja puhtaanapitopalveluiden keittiöiden ja ruokasalien hinnoitteluperiaatteet (137,06 Kt)

Oiva-raportit

Oiva-raportti on elintarvikehuoneistojen viranomaistarkastuksista saatava, julkistettava asiakirja. Se kertoo kuluttajalle tarkastuksen aikana tehdyistä havainnoista kuten yrityksen hygieenisestä tasosta ja tuotteiden turvallisuudesta.

Oiva-raportit

Käytämme luomutuotteita

Salon ravitsemispalvelut on sitoutunut edistämään toiminnassaan kestävää kehitystä sekä käyttämään luomutuotteita säännöllisesti, olemme luomuportaalla kolme.

Portaat luomuun

Mobiilimaksaminen

Mobiilimaksaminen on mahdollista kaikissa kaupungin ravitsemispalveluiden lounaspisteissä Ceepos Mobiilimaksu -sovelluksella. Ohjeet sovelluksen käyttöön löydät Salon verkkokaupasta.

Ruokalistat, ruokien ainesosat ja ravintoarvot löydät Jamix Menu -palvelusta

Salon kaupungin ravitsemispalveluissa on otettu käyttöön Jamix Menu -palvelu, jonka kautta voi käydä lukemassa ruokalistoja, tarkistaa ruokien ainesosat sekä ravintoarvot. Uutena toimintona on nyt palauteosio.

Julkaisemme palvelussa koulujen ja päiväkotien ruokalistat, joihin voi käydä antamassa palautetta. Palautetta voi antaa myös yhtä ruokalajia koskien.

Yhteystiedot:

sähköpostiosoitteet:  etunimi.sukunimi@salo.fi

Ravitsemis- ja puhtaanapitopäällikkö
Anu Sorvari-Happonen p. 02 778 5900

Ravitsemispalveluesimies
Sari Männistö p. 02 778 5905

Ravitsemispalveluesimies
Tiina Lamberg p. 02 778 5912

Ruokapalveluohjaaja
Mari Portaala p. 02 778 5901

Palveluesimies
Asta Tuomela p. 02 778 5524

Palveluesimies
Tarja Moberg p. 02 778 5526

Palveluesimies
Maarit Hedman p. 02 778 5904

Palveluesimies
Heli Nurmi p. 02 778 5980

Siivoustyönohjaajat:

Paula Niemi p. 02 7785977

Niina Nieminen p. 02 7786032

Suvi Rohkea  02 7785527

Toimistosihteeri
Mari-Anna Nummelin p. 02 778 5902