Hyppää sisältöön

Kahvila-ravintola Kaneliomena

Salon kaupungintalolla toimii Kahvila-ravintola Kaneliomena, joka toimii sekä henkilöstön ruoka- ja kahvipaikkana että kaikille avoimena ruoka- ja kahvipaikkana. Kaneliomena toimittaa kaupungintalon erilaisiin tilaisuuksiin monipuolisia kahvi- ja ruokapalveluja ja järjestää edustusta.

Lounaspöytä on katettuna klo 10.30 – 13.00 maanantaista perjantaihin. Tarjolla on Salon keskuskeittiön valmistamaa koululounasta.

Koululounaan hinta on henkilökunnalle  6,35 €. Muille  asiakkaille hinta on  7,50 €.

Koulujen ruokalista (174,48 Kt)

Kaneliomenan kahvila on auki maanantaista torstaihin klo 8.00 – 15.00 ja perjantaisin klo 8.00 – 14.45. Tarjolla on monipuolisesti erilaisia makeita ja suolaisia kahvileipiä sekä makeisia ja virvoitusjuomia. Kaneliomenassa on 160 asiakaspaikkaa.

Kaneliomenasta voit tilata tarjoiluja kaupungintalolla pidettäviin kokoontumisiin sähköpostiosoitteesta tarjoilutilaukset.​salo​@​salo.​fi 

Kaneliomenan hinnasto ulkoiset v. 2024 (64,88 Kt)

 

Ruokalistat, ruokien ainesosat ja ravintoarvot löydät Jamix Menu -palvelusta

Salon kaupungin ravitsemispalveluissa on käytössä Jamix Menu -palvelu, jonka kautta voi käydä lukemassa ruokalistoja, tarkistaa ruokien ainesosat sekä ravintoarvot. Palvelusta löytyy myös palauteosio.

Julkaisemme palvelussa koulujen ja päiväkotien ruokalistat, joihin voi käydä antamassa palautetta. Palautetta voi antaa myös yhtä ruokalajia koskien.

Siirry JAMIX Menu -palveluun