EtusivuAjankohtaistaSalon kaupungin tilannetiedote koronavirukseen liittyen

Salon kaupungin tilannetiedote koronavirukseen liittyen

Kouluruokailu

Etäopetuksessa olevien oppilaiden on mahdollista noutaa päivittäin koululounas 14.4.2020 alkaen. Koululounas on tarkoitettu kaikille perusopetuksen oppilaille, jotka opiskelevat poikkeusolojen ajan etäopetuksessa. Lounas on noudettavissa kouluissa, joissa on lähiopetuksessa olevia oppilaita.

Huoltajille on tänään Wilman kautta lähetetty viesti, jossa on linkki ruokailuun ilmoittautumiseen. Lounaan noutamiseen sitoudutaan viikoksi kerrallaan. Lounaan noutopaikka valitaan ilmoittautumisen yhteydessä. Lounas on jäähdytetty, valmiiksi pakattu ja se on tarkoitus syödä samana päivänä kotona.

Etäopetuksessa olevien oppilaiden koululounas ei noudata lähiopetuksessa olevien ruokalistaa. Erityisruokavalio ilmoitetaan ilmoittautumisen yhteydessä ja kasvisruokaa ei valitettavasti voida noutolounaana tarjota.

Ruuan nouto on porrastettu ja noutotilanteessa pyritään välttämään oppilaiden välisiä kontakteja. Ruuan noudettuaan oppilas lähtee välittömästi kotiin.


Vammaisten palvelut

Kaupungin vammaisten palvelut on julkaissut koronavirustilanteeseen liittyvä ohjeistuksen niille asiakkailleen, joilla on henkilökohtainen avustaja. Ohjeistus löytyy myös kaupungin verkkosivuilta https://www.salo.fi/sosiaalijaterveyspalvelut/vammaistenpalvelut/koronainfo/.


Kaupungin verkkosivut

Kaupungin koronasivuille (www.salo.fi/koronavirus) on lisätty linkki puhelimessa ja verkossa annettaviin mielenterveys- ja päihdepalveluihin.

Myös sivuilla olevaa Korona-apu -listaa päivitetään jatkuvasti. Listasta löytyvät yhteystiedot palveluyrittäjistä ja ruokakaupoista, jotka kuljettavat aterioita tai ruokakasseja kotiin, tai voivat olla apuna muussa asioinnissa.

Samoin sivuilla on linkki koosteeseen, josta löytyy vinkkejä vapaa-ajan viettoon korona-aikana.

Julkaistu: 7.4.2020 15:08

Takaisin