Hyppää sisältöön

Viitankruunu

Merellinen asuinalue Salon keskustan tuntumassa

Salon Viitankruunun asuinalue Halikonlahden rannalla tarjoaa puitteet rauhalliselle ja väljälle asumiselle kauniissa luonnossa Salon keskustan läheisyydessä.

Viitankruunun alueeseen kuuluvat Viitannummi, Viitanlaakso, Kiviahde ja Hakamäki. Alueen rakennuskanta on pääasiassa 2000-luvulta, mutta oman sielukkaan lisänsä tuo se, että alue sijaitsee 3000 vuotta vanhalla pronssikautisella asuinpaikalla ja ympäristössä on paljon kulttuurihistoriallisesti merkittäviä kohteita. Salon kaupungin keskustan kaikki modernit palvelut ovat muutaman kilometrin pyöräilymatkan päässä.

Retkeilyä, golfia ja ruukkikyliä

Alueen kumpuilevasta maastosta löytyy metsäisiä kallioita, vesistöihin rajautuvia viljelyksiä ja niittyjä ja lintukaislikoita. Salo-Teijo -retkeilyreitti kulkee alueemme läpi ja yhdistyy Teijon kansallispuiston upeisiin maastoihin. Lähellä olevat Teijon ja Mathildedalin kuuluisat palvelut tarjoavat loistavat puitteet alueemme asukkaiden vapaa-ajan viettoon.

Tervetuloa Viitankruunun asuinalueelle!

 https://www.viitankruunu.fi/

Facebook-ryhmä: Viitankruunun asukkaat

Ota yhteyttä:

info@viitankruunu.fi
Pj. Jussi Markula 040 505 9053

Tiedotteet
Viitanpolun ulkoilureitin ja laavun avajaiset 12.12.
1.12.2021
Sunnuntaina 12.12. vietetään Viitankruunun alueella uuden Viitanpolku-ulkoilureitin sekä laavun avajaisia. Viitanpolku-ulkoilureitti on toteutettu Viitannummenpuistoon tämän vuoden aikana Salon kaupungin kaupunkikehityspalveluiden viheraluetiimin toimesta. Reitille haettiin ja saatiin lähivirkistysalueiden ja viheralueiden kunnostamiseen ja kehittämiseen suunnattua avustusta Uudenmaan ELY-keskuksesta. Laavu ja nuotiopaikka on toteutettu rantaan kesällä Viitankruunun alueen asukkaiden talkoilla ja Ykkösakselin tukemana. ”Viitannummen alueelle on kaivattu jo […]

Se oikea löytyikin Salosta

Haapalat olivat etsimässä uutta asuntoa, kun talo Viitankruunussa hurmasi ensikohtaamisella. Ja niin Karoliinasta tuli paluumuuttaja. Myös aktiivinen asukasyhdistys on Haapaloille plussaa. Viitankruunussa asukkaat kehittävät aluetta aktiivisesti ja uudet tulokkaat otetaan vastaan lämpimästi. “Olemme ehtineet tutustumaan jo useampaan naapuriin”.

Lue koko tarina

Oikotie.fi - myytävät asunnot

Etuovi.com - myytävät asunnot

Kaupungin tontit - Viitanlaakso

Kaupungin tontit - Viitannummi

Salon karttapalvelusta kartta.salo.fi voit hakea haluamiasi palveluja kartalle. Kiinnostaaako missä on koulut ja päiväkodit, leikkipaikat, koirapuistot, liikuntakohteet ja muut. Tutustu.

Poimintoja lähialueelta

Salon joukkoliikenne – Salonpaikku.fi

Paikun sivuilta löydät aikataulut ja reitit, liput ja hinnat sekä muita ohjeita ja tietoa.

Siirry Salonpaikku.fi -sivuille

Vaihda kallis elämä rikkaaseen – muuta Saloon!

Saloon.fi