Hyppää sisältöön

2. luokka

Kulttuurikasvatussuunnitelma Nappulassa 2.-luokkalaisille teemana ovat sosiaaliset taidot, yhdessä tekeminen ja vuorovaikutus. Tavoitteena on tarjota onnistumisen ja oivaltamisen kokemuksia toiminnallisesti yhdessä tehden ja ryhmässä asioita pohtien.

Omatoimista teemaan sopivaa kulttuurikasvatussisältöä

Lastenkulttuurikeskus Arxin Synkeän louhoksen seikkailu on yhteistoiminnallinen sosiaalisten taitojen kehittämiseen tarkoitettu peli. Pelin viisi tehtävärastia ovat toiminnallisia, draamallisia ja elämyksellisiä harjoituksia vahvistaa lapsen tunteiden tunnistamisen ja nimeämisen taitoja, positiivisen palautteen antamista ja sen vastaanottamista, oman toiminnan arviointia sekä sosiaalisten tilanteiden ja ristiriitojen ratkaisemista.

Lukuvuosi 2022-23, opettajan info

Teatterikoulun näytös

Toisen luokan oppilaille Nappula tarjoaa Salon kansalaisopiston teatterikoulun oppilaiden näytöksen Näkkärissä huhti-toukokuussa. Näytöksen käytännön järjestelyistä tulee tarkempaa infoa myöhemmin lukuvuoden aikana.

Kirjasto

Kirjaston osalta ohjelmassa on kirjastonkäytön opetusta sekä kirjavinkkausta. Näiden varaukset ja tiedustelut omasta yhteistyökirjastosta. Alla olevasta linkistä löydät koulunne yhteistyökirjaston yhteystiedot.

Yhteistyökirjastot

Tutustu myös kirjaston muihin kouluille suunnattuihin palveluihin, esim. Salosen lukudiplomi, kirjasarjat ja kirjakassit. Lue lisää täältä.