Hyppää sisältöön

Syventävä taso - lisäsisältöjä Nappulaan

Syventävän tason sisällöt ovat valinnaisia sisältöjä, joita koulut sekä päiväkodit voivat varata oman aikataulunsa ja resurssiensa mukaan. Palvelun tuottajia voivat olla Salon kaupungin yksiköt tai ulkopuoliset tahot. Syventävät sisällöt voivat olla maksullisia.

Tässä osiossa kerrotaan lukuvuonna 2022-23 Nappulassa tarjolla olevista syventävän tason sisällöistä. Sisällöt päivittyvät lukuvuoden aikana.

Teijon luontokoulu

Teijon luontokoulu tarjoaa Ympäristöministeriön hallinnonalan ympäristökasvatuksen ja -valituksen hankeavustuksen turvin lukuvuonna 2022-23 Salon perusopetuksen oppilaille elämyksellistä opetusta Teijon kansallispuistossa. Opetus on opetussuunnitelman mukaista ja tapahtuu pääasiassa Teijon kylän lähimaastossa.

Teijon luontokoulu tarjoaa luontopäiviä erityisesti Salon alakouluille ja mahdollisuus on ottaa vastaan n. 10 ryhmää lukukauden aikana. Luontokoululla on mahdollisuus tukea myös kuljetuksia luontokoulupäivään.

Tavoitteena on, että mahdollisimman moni lapsi pääsisi tutustumaan Teijon kansallispuistoon itse kokien ja oppien. Opettajille luontokoulukonseptit antavat eväitä luonto-opetuksen toteutukseen myös oman yksikön ympäristössä.

Luontokoulusisällöt on suunnattu 3-4 sekä 5-6 -luokkalaisille.

Lue lisää ja varaa luontokoulupäivä luokallesi Teijon luontokoulun sivustolta.

Sivun otsikkokuva “Paikulla Saloon” – Uskelan koulun ryhmä lähdössä luontokoulusta kotimatkalle toukokuussa 2022. Kuvaaja Marja-Sisko Ranta.

Salon elektroniikkamuseo

Salon elektroniikkamuseo on osa Salon historiallista museota ja siellä voi tutustua Salon merkittävään menneisyyteen elektroniikkateollisuuden, etenkin viestintälaitteiden saralla.

Elektroniikkamuseo sijaitsee Astrum-keskuksessa (Salorankatu 5-7, ovi 3). Museo ottaa mielellään vastaan ryhmiä niin päiväkodeista kuin kouluistakin. Sopivia vierailuaikoja voi tiedustella numerosta: 044 778 4885.

Opastus on ilmainen, kuljetukset ovat kouluille ja päiväkodeille omakustanteisia.

Lisätietoja Elektroniikkamuseosta museon sivuilla.