Hyppää sisältöön

Yläkoulu

Yläkoululaisten osalta kulttuurikasvatussuunnitelma Nappulassa kantavina teemoina ovat hyvinvoinnin tukeminen sekä työelämätaidot.

Seitsemännen luokan teemana on mielen hyvinvointi ja oma kulttuurinen hyvinvointi.

Kahdeksannella luokalla keskitytään yhteisöllisyyteen ja yhteisön jäsenenä kasvamiseen.

Yhdeksännen luokan teemana on ympäristöosaaminen sekä yhteistyötaidot.

Muista myös!

Kirjaston kouluille suunnatut palvelut, esim. Salosen lukudiplomi, kirjasarjat ja kirjakassit, ovat kaikkien luokka-asteiden käytössä.

Lue lisää täältä.

Lukuvuosi 2021-22, opettajan info

7. luokka

Harrastemessut

Seitsemäsluokkalaisille suunnatut harrastemessut toteutetaan yläkouluilla syyslukukauden 2021 alussa. Luvassa on kulttuuri- ja taideharrastusten, nuorisopalveluiden avoimen toiminnan sekä Mun juttu -harrastuskerhojen esittelyä.

Kirjasto

Lisäksi seitsemännen luokan oppilaille Nappulan ohjelmassa on tiedonhaku kirjastossa. Vierailujen varaukset yhteistyökirjastosta, katso lista täältä.

8.luokka

Taidetestaajat

Kahdeksasluokkalaiset osallistuvat valtakunnalliseen Taidetestaajat-kulttuurikasvatusohjelmaan, joka pyörii omana erillisenä kokonaisuutenaan. Lisätietoa Taidetestaajista opettajille: https://taidetestaajat.fi/info/opettajille . Salon alueen kouluille Taidetestaajat-tiimin yhdyshenkilö on koordinaattori Arttu Eteläpelto Turun Seikkailupuistosta. Artun tavoittaa puhelimitse 040 487 6502 ja sähköpostitse arttu.etelapelto@taidetestaajat.fi

Kirjasto

Lisäksi kahdeksansille luokille ohjelmassa on kirjavinkkausta. Vinkkausten varaukset ja tiedustelut omasta yhteistyökirjastosta, katso tiedot täältä.

9. luokka

Arkkitehtuurikierros

Yhdeksäsluokkalaisille ohjelmassa on arkkitehtuurikierros vuorovaikutteisesti sovelluksen avulla. Tavoitteena on saada sovelluksen kautta toteutettava arkkitehtuurikierros valmiiksi ja koulujen käyttöön keväällä 2022. Kulttuuripalvelut on tästä yhteydessä kouluihin myöhemmin lukuvuoden aikana.