Hyppää sisältöön

Apua rekrytointiin

Salon kaupungin työllisyyspalvelut tarjoavat yrityksille maksutonta rekrytointiapua ja yrityksille vaivattoman tavan tavoittaa potentiaalisia työntekijöitä alasta riippumatta.

Tavoitteenamme on nostaa salolaisten työllisyyttä ja täyttää yritysten kasvu- ja osaamistarpeita. Rakennamme ja ylläpidämme aktiivisesti yritysyhteistyöverkostoa.

Kun palkkaat työntekijän kauttamme, saat apua myös paperitöihin ja muihin rekrytoinnin rutiineihin.
Teemme sen helpoksi:

 • Kartoitamme tehtävääsi sopivat hakijat yhteistyössä työllisyyden kuntakokeilun, Varsinais-Suomen TE-toimiston, työllisyyttä edistävien hankkeiden kuten Väylä-hankeRekrySalo sekä Salon seudun ammattiopiston ja Turun ammattikorkeakoulun ja lisäksi ison joukon verkostokumppaneita, kanssa.
 • Järjestämme rekrytointitapahtumia yhteistyössä kaupungin elinkeinoyhtiön, Yrityssalon kanssa ja tiedotamme paikoista Töihin Saloon -sivustolla. Meillä on mahdollisuus kutsua työnhakijoita räätälöidysti osaamistarpeidenne mukaisesti.
 • Tarvittaessa neuvomme ja avustamme työllistymistä edistävien taloudellisten tukien hakemisessa.
  Yrityskoordinaattorimme ja työllisyyspalvelujen asiantuntijamme palvelevat kaikkien alojen työnantajia.

Verohallinnon Palkka.fi -palkanlaskentaohjelma

Palkka.fi on ilmainen palvelu yrityksille ja kotitalouksille, jotka maksavat palkkaa. Palvelu laskee palkan sivukuluineen, muodostaa maksutiedot, hoitaa arkistoinnin ja ilmoitukset puolestasi. Myös kotitalousvähennystä on helppo hakea Palkka.fi:n kautta.

Palvelun avulla voit:

 • Hoitaa lakisääteiset ilmoitukset palkanmaksuista tulorekisteriin.
 • Maksaa palvelun muodostamat työnantajamaksut ja nettopalkat helposti verkkopankissasi (työttömyysvakuutusmaksusta ja työtapaturma- ja ammattitautivakuutuksesta saat erillisen laskun).
 • Hoitaa mahdollisen ammattiyhdistysmaksun ja ulosottopidätyksen.
 • Tulostaa tai lähettää työntekijän palkkalaskelman Suomi.fi-viestit -palveluun.
 • Hyödyntää palvelun muodostamia kirjanpidon tositteita.
 • Arkistoida tiedot automaattisesti 11 vuoden ajan.

Palvelussa on valmiina Verohallinnon vahvistamat puhelin- ja ravintoedun verotusarvot sekä matkakustannusten korvaukset.

Palkka.fi -palvelussa kotitalous voi myös hakea kotitalousvähennystä palvelun kautta lasketuista palkoista. Tiedot siirtyvät automaattisesti esitäytetylle veroilmoitukselle.

Linkki Palkka.fi -palveluun