Työllisyyspalvelut

Salon kaupungin työllisyyspalvelujen tavoitteena on parantaa alueen työllisyystilannetta yhdessä muiden toimijoiden kanssa. Työllisyyspalvelut vastaa kuntouttavan työtoiminnan järjestämisestä, kaupungin palkkatuetusta työstä, työpajatoiminnasta pitkään työttömänä olleille tai TYP:n asiakkaille, Salon kaupungin yrityksille ja yhteisöille maksamasta työllistämistuesta sekä nuorten kesätyöllistämistuesta. Työllisyyspalveluissa kehitetään työttömien palveluja ja tarjotaan työhönvalmennusta työn saamisen tueksi. Varsinais-Suomen työllistymistä edistävä monialainen yhteispalvelu (TYP) on osa toimintaamme.

Työllisyyspalvelut sijaitsevat Waltissa osoitteessa Salorankatu 5-7. Waltista löydät kuntouttavan työtoiminnan, TYP:n sekä palkkatukityöllistämisen palvelut. Waltissa järjestetään myös monipuolista työpajatoimintaa. Waltin tiloista löytyy myös pitkäaikaistyöttömien terveydenhuollon palvelut.

Voimala 2.0 - salolaisten työnhakijoiden palvelupiste on osa työllisyyspalveluiden toimintaa ja se sijaitsee Salon pääkirjaston naapurissa. Palvelupisteen yhteydessä toimii kaikille avoin kahvila.

For immigrants, City of Salo´s employment services