Hyppää sisältöön

Voimala

Voimala 2.0 – salolaisten työnhakijoiden palvelupiste on avoinna ma – to klo 10 – 16 ja perjantaisin 10 – 15. Palvelupisteessä tarjotaan apua ja ohjausta työn hakemiseen, koulutuksiin sekä työkyvyn ylläpitämiseen. Palvelupisteeseen ovat silti tervetulleita ihan kaikki salolaiset. Voimalaan voi tulla poikkeamaan kahville, jutustelemaan ystävien kanssa tai vaikka verkostoitumaan. Voimala 2.0 on kaikkien salolaisten olohuone.

Voimalassa (Hilkansalin aulassa) sijaitsee myös Salon työllisyyden kuntakokeilun päivystys. Kuntakokeilun päivystys palvelee arkisin klo 12 – 15 (15.3. alkaen klo 10 – 15).

Voimalasta löytyy myös nuorille tarkoitettu Ohjaamo, joka auttaa alle kolmekymppisiä yhdeltä luukulta.

Voimalassa päivystävät eri alojen asiantuntijat ja heitä voi tulla tapaamaan ilman ajanvarausta. Viikko-ohjelmat löytyvät tämän sivun alaosasta.

Voimalassa palvelee myös take away -kahvila, josta voi ostaa mukaan kahvia, pullaa ja sämpylöitä. Kahvilan asiakastilat on toistaiseksi suljettu koronatilanteen takia.

Voimalan kahvilasta voi aukioloaikojen puitteissa tilata tarjoiluja Voimalassa, Laurinsalissa tai Hilkansalissa pidettäviin tilaisuuksiin. Tilattaviin tuotteisiin kuuluvat suolaiset ja makeat leivonnaiset, kahvi ja tee. Tarjoilutilaukset tulee tehdä viimeistään viikkoa ennen tilaisuutta.
Tarjoiluihin sekä kahvilan toimintaan liittyvät yhteydenotot työvalmentaja Teija Hanhimäki 044 778 3149, teija.​hanhimaki​@​salo.​fi​

Otamme mielellämme vastaan ideoita Voimala 2.0 toimintaan ja sisältöön. Toivomuksia voi lähettää osoitteeseen voimala​@​salo.​fi​

Voimalan Facebook-sivut

Seuraa Voimalaa Instagramissa 

Ajankohtaista

Työnhakijan Salo – yhdeltä sivustolta koottua tietoa työnhakijoiden palveluista

Työnhakijan Salo -sivustolta löydät kootusti tietoa työnhaun tueksi. Käytössäsi on myös Chat -palvelu, jonka kautta voit kysellä koulutus- ja työnhakuun liittyvistä asioista sekä kaupungin työllisyyspalveluista.

Sivusto perustuu eri teemojen alle koottuihin linkkeihin. Työnhakuun, työkyvyn ylläpitoon, koulutukseen, vapaa-aikaan ja talouteen liittyvät alasivut sisältävät lukuisia linkkejä paikallisiin ja valtakunnallisiin palveluihin. Lisäksi tietyille kohderyhmille eli nuorille, juuri työttömäksi jääneille ja maahanmuuttaja-työnhakijoille on koottu omat teemasivut.

Työhakijan Salo -sivusto 

Voimala 2.0 yhteystiedot

Avoinna:
Ma – to klo 10 – 16
Pe klo 10 – 15
Vilhonkatu 2, 24100 Salo

Työllisyyden kuntakokeilun päivystys:
Arkisin klo 12–15 (15.3. alkaen klo 10–15)
Vilhonkatu 2, 24100 Salo

Palvelupiste:
Saila Oikelmus
Työnsuunnittelija
044 778 2167
saila.oikelmus@​salo.​fi   ​

Sini Suokas
Työnsuunnittelija
050 415 6289
sini.suokas@salo.fi

Kahvila:
Teija Hanhimäki
044 778 3149
teija.​hanhimaki​@​salo.​fi​