Hyppää sisältöön

Voimala

Voimala 2.0 – salolaisten työnhakijoiden palvelupiste on avoinna ma–pe klo 9–15.

Palvelupisteessä tarjotaan apua ja ohjausta työn hakemiseen, koulutuksiin sekä työkyvyn ylläpitämiseen. Palvelupisteeseen ovat tervetulleita ihan kaikki salolaiset. Voimalaan voi tulla poikkeamaan kahville, jutustelemaan ystävien kanssa tai vaikka verkostoitumaan. Voimala 2.0 on kaikkien salolaisten olohuone.

Voimalassa (Hilkansalin aulassa) sijaitsee myös Salon työllisyyden kuntakokeilun päivystys. Kuntakokeilun päivystys palvelee maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 9–12.

Voimalasta löytyy myös nuorille tarkoitettu Ohjaamo, joka auttaa alle kolmekymppisiä yhdeltä luukulta.

Voimalassa päivystävät eri alojen asiantuntijat ja heitä voi tulla tapaamaan ilman ajanvarausta. Viikko-ohjelmat löytyvät tämän sivun alaosasta.

Otamme mielellämme vastaan ideoita Voimala 2.0 toimintaan ja sisältöön. Toivomuksia voi lähettää osoitteeseen voimala​@​salo.​fi​

Voimalan kahvila

Voimalassa palvelee kahvilapaja, josta voit ostaa suussa sulavia herkkuja edulliseen hintaan! Keittolounasta on tarjolla arkisin klo 11-14 hintaan 6,50 euroa.

Kahvila on avoinna ma–pe klo 10–15.

Voimalan kahvilasta voi aukioloaikojen puitteissa tilata tarjoiluja Voimalassa, Laurinsalissa tai Hilkansalissa pidettäviin tilaisuuksiin. Tilattaviin tuotteisiin kuuluvat suolaiset ja makeat leivonnaiset, kahvi ja tee. Tarjoilutilaukset tulee tehdä viimeistään viikkoa ennen tilaisuutta.

Tarjoiluihin sekä kahvilan toimintaan liittyvät yhteydenotot työvalmentaja Teija Hanhimäki, 044 778 3149, teija.​hanhimaki​@​salo.​fi​

Voimala sosiaalisessa mediassa

Voimalan Facebook-sivut

Seuraa Voimalaa Instagramissa 

Voimalan viikko-ohjelma ja keittolounaat

Työnhakijan Salo – yhdeltä sivustolta koottua tietoa työnhakijoiden palveluista

Työnhakijan Salo -sivustolta löydät kootusti tietoa työnhaun tueksi. Käytössäsi on myös Chat -palvelu, jonka kautta voit kysellä koulutus- ja työnhakuun liittyvistä asioista sekä kaupungin työllisyyspalveluista.

Sivusto perustuu eri teemojen alle koottuihin linkkeihin. Työnhakuun, työkyvyn ylläpitoon, koulutukseen, vapaa-aikaan ja talouteen liittyvät alasivut sisältävät lukuisia linkkejä paikallisiin ja valtakunnallisiin palveluihin. Lisäksi tietyille kohderyhmille eli nuorille, juuri työttömäksi jääneille ja maahanmuuttaja-työnhakijoille on koottu omat teemasivut.

Työhakijan Salo -sivusto