Hyppää sisältöön

Salon kaupungin palkkatukityö

Salon kaupunki palkkaa vuonna 2020 salolaisia pitkäaikaistyöttömiä henkilöitä kaupungin eri palvelualueille ja edelleensijoituksena yrityksiin/ yhdistyksiin 8 kk:n palkkatuettuun työsuhteeseen. Tosin tämän vuoden osalta työllistäminen on jo ohi. Paikat on tarkoitettu pääasiassa vähintään 300 päivää työmarkkinatukea saaneille ja paikkojen määrä riippuu TE-palvelujen ja kaupungin rahoitusosuuksien määrästä. Edellytykset Salon kaupungin palkkatukityöhön voi tarkistaa TE-toimistosta.

Kaupunki tarjoaa palkkatukipaikkoja monilta eri palvelualueilta kuten esim. varhaiskasvatus, ravitsemis- ja puhtaanapitopalvelut, toimistotehtäviä eri palvelualueilla, nuorisopalvelut, vanhuspalvelut, kirjasto- ja museopalvelut, tilapalvelut sekä puistot. Merkittävä osa kaupungin palkkatukipaikoista on Salon alueen yrityksissä ja yhdistyksissä, joiden kanssa Salon kaupunki työnantajan roolissa laatii edelleensijoitussopimuksen.

Työnhakijaa pyydetään tekemään työhakemus, jossa hän kuvailee osaamistaan ja toiveitaan tarjottavan työn suhteen. Jokaiselle tehdään alustava työhaastattelu työllisyyspalveluissa ja tarjottuja paikkoja käydään yhdessä läpi ennen ehdolle laittamista. Liitteeksi tulee laittaa ajantasainen ansioluettelo/ CV. Hakemus lähetetään osoitteeseen tyollisyyspalvelut@salo.fi
Työllisyyspalveluista ollaan yhteydessä hakijoihin ja kutsutaan heidät haastatteluun. Työllistyneet saavat tarvittaessa tukea ja ohjausta työsuhteen aikana jatkosuunnitelmien tueksi.

Yhteystiedot, kaupungin palkkatukipaikat

Käyntiosoite:
Salorankatu 5 – 7, 24240 Salo

Työnsuunnittelija
Piki Vuorela-Vihersaari
044 778 2167
piki.​vuorela-vihersaari​@​salo.​fi

Sopimusasiat:
Työllisyyskoordinaattori
Marita Siivola
044 778 2032
marita.​siivola​@​salo.​fi​