Hyppää sisältöön

Tilavaraukset

Tiloja kokoontumisiin ja tapahtumiin

Asukkaat ja salolaiset yhdistykset voivat varata tilapäisesti tai säännölliseen käyttöön Salon kaupungin omistuksessa olevia tiloja.

Lisätietoa tapahtuman järjestäjille

Klippula

www.salo.fi/klippula

 

Induktiosilmukka kaupungin tiloissa

Induktiosilmukka on yleisimmin käytetty kuulolaitetta käyttäviä henkilöitä tukeva apuväline, jolla puhe- ja muu ohjelma välitetään langattomasti kuulolaitteeseen.

Induktiosilmukalla voidaan vähentää merkittävästi huonon akustiikan ja taustamelun vaikutusta kuunteluolosuhteisiin. Kyseessä on siis äänensiirtojärjestelmä, joka yleensä toimii äänentoistojärjestelmän rinnalla.

Induktiosilmukkaa voi hyödyntää asettamalla kuulokoje T- tai MT-asentoon.

Induktiosilmukalla varustetut tilat on merkitty standardinmukaisella symbolilla, jolla käyttäjille tiedotetaan induktiivisen kuuntelun mahdollisuudesta.

Kiinteä induktiosilmukka löytyy seuraavista Salon kaupungin ja Varhan kohteista:

  • kaupungintalo (valtuustosali Tammi ja Tuomi sekä infopiste)
  • pääkirjasto, Vilhonkatu 2 (Hilkansali, Laurinsali sekä infopiste)
  • Salon lukio, Kaherinkatu 2 (auditorio ja pieni auditorio)
  • Ylhäistentie 2 (iso ja pieni auditorio)
  • Ikäkeskus Majakka
  • sairaalan ja terveyskeskuksen yhteispäivystyksen ilmoittautumispiste

Kannettava induktiosilmukkasalkku

Kannettava induktiosilmukkajärjestelmä on tilapäiseen käyttöön tarkoitettu ratkaisu, joka soveltuu käytettäväksi kokoontumistiloissa, joihin ei ole asennettu kiinteää induktiosilmukkaa.

Halikon virastotalon infosta voi lainata kannettavan induktiosilmukkasalkun (tarvikkeet ovat kahdessa salkussa). Salkuista löytyy kaikki tarvikkeet sekä selkeät ohjeet, miten silmukka asennetaan kohteeseen.

Salkun 33 metriä pitkällä silmukkajohdolla saadaan katettua varsin suuri kokoontumistila. Yleensä johto asennetaan tilan reunoille suorakaiteen muotoisesti. Mikäli kyseessä on suurempi tila, niin johto kannattaa asentaa tilan johonkin osaan ja ohjata kuulolaitetta käyttävät henkilöt tälle alueelle.

Salkussa olevalla aktiivikaiuttimella voidaan toteuttaa haluttaessa myös äänentoisto henkilöille, jotka eivät käytä kuulolaitetta.

Salkkua lainataan sekä kaupungin palvelualueiden omaan käyttöön että yhdistyksille.

Induktiosilmukkasalkun käyttöä koskeva sitoumus (pdf) (132,42 Kt)

Halikon virastotalo
Hornintie 2-4, Halikko
02 778 5301
palvelupiste.halikko@salo.fi