Hyppää sisältöön

Kaupunkitiedote

Kaupungin viestintä julkaisee kaupunkitiedotetta, joka jaetaan kaikkiin salolaistalouksiin ja kesä-heinä-elokuun kaupunkitiedote myös kaikille ei-salolaisille kesäasukkaille.

Lue viimeisin lehti tästä (pdf-tiedosto) (3,49 Mt)

Kaupunkitiedotteessa voivat kaupungin lisäksi toiminnastaan lyhyesti ilmoittaa yleishyödylliset, voittoa tavoittelemattomat – ei uskonnolliset- salolaiset yhdistykset ja urheiluseurat. Ilmoituksen pituussuositus on 390 merkkiä (sisältää sanojen välit), liian pitkät ilmoitukset lyhennetään kunkin tiedotteen tilan mukaan. Lähtökohtaisesti yhdistyksen samaa ilmoitusta ei julkaista kahdessa peräkkäisessä tiedotteessa ja tapahtumia saa olla vain seuraavan tiedotteen ilmestymiseen asti.

Ohjeet yhdistyksille

Kaupunkitiedotteen ilmestyminen

Kaupunkitiedote ilmestyy vuonna 2023 kuusi kertaa seuraavalla aikataululla (muutokset mahdollisia):

  • numero 1: 1.2.
  • numero 2: 22.3.
  • numero 3: 24.5. /kesäjakelu
  • numero 4: 23.8.
  • numero 5: 11.10.
  • numero 6: 29.11.

Seuraava kaupunkitiedote

Kaupunkitiedote numero 3 jaetaan talouksiin 24.5.2023. Kyseessä on kesänumero, joka jaetaan myös Salon kesäasukkaiden kotiosoitteisiin.

Lehteen tuleva aineisto on lähetettävä sähköpostiosoitteeseen kaupunkitiedote@salo.fi viimeistään 2.5.2023. Aineistoon tapahtumia ajalta 24.5.–22.8.2023. Lue aineiston kokoamisen ja lähettämisen ohjeet ylempänä.

Kaupunkitiedotteiden verkkoversiot

Lehdet aukeavat Adoben julkaisuversiona. Verkkoversion selaus ei onnistu kaikilla puhelimilla.