Hyppää sisältöön

Osallistuva budjetointi

Osallistuva budjetointi on toimintatapa, jossa asukkaat ovat mukana kaupungin rahojen käyttöä koskevassa keskustelussa, suunnittelussa ja päätöksenteossa.

Salossa osallistuvaa budjetointia toteutettiin ensimmäisen kerran vuonna 2021, jolloin toteutettaviksi kohteiksi valittiin Halikon frisbeegolfrata sekä Inkereen, Kuusjoen, Toijan ja Särkisalon ulkokuntoilualueet.

Määräraha

Vuoden 2022 talousarvioon on varattu 100 000 euroa osallistuvaan budjetointiin. Määräraha käytetään asukkaiden ehdottamiin ja valitsemiin toimenpiteisiin kaupungin alueella.

Yhdelle toteutukselle voidaan myöntää enintään 10 000 euron määräraha.

Tiedotteet
Salo yhdessä -osallistuva budjetointi etenee
13.4.2022
Salon kaupungin osallistuvan budjetoinnin ehdotuksia sai jättää 4.4. asti. Yhteensä 52 eri henkilöä yksityishenkilönä tai yhteisön edustajana jätti ehdotuksensa. Muutamat ehdottivat useita toteutuksia ja yhdestä kohteesta tehtiin puolestaan useita eri ehdotuksia. Yhteensä ideoita saatiin 53. Ehdotuksista 14 oltiin valmiita toteuttamaan itse, toteuttajatahoina yhdistykset, yritykset, kansanopisto tai taiteilijaryhmät. Suurinta osaa eli yhteensä 31 ehdotusta esitettiin kaupungin […]

Saadut ehdotukset

Lisätietoja

Lisätietoja antaa hyvinvointikoordinaattori Hilpi Tanska
050 344 5463, hilpi.tanska@salo.fi