Hyppää sisältöön

Avustukset

Yhdistysten korona-avustusten haku on päättynyt

Salon kaupunki tukee salolaisia yhdistyksiä ja yhteisöjä koronapandemiasta aiheutuneiden haittojen vuoksi. Tukea myönnetään sivistyspalveluiden toimialalle 120 000 ja sosiaali- ja terveyspalveluiden toimialalle 30 000 euroa. Koronatukeen oikeutettuja hakijoita ovat rekisteröidyt yhdistykset, joiden kotipaikka on Salo tai joiden avustuksen kohteena oleva säännöllinen toiminta sijoittuu Saloon ja, jotka toimivat kulttuurin, liikunnan, nuorisotoiminnan tai sosiaali-, terveys- ja vanhuspalveluiden aloilla.

Ensisijaisesti sähköinen avustushaku päättyi 24.6.2021 klo 12.

Tiedote: Salolaisille yhdistyksille tukea koronaepidemian aiheuttamiin talousvaikeuksiin 

Lisätietoja:

Avustuksiin liittyviä linkkejä

Nämä linkit yhdistävät sinut avustuksia jakavan toiminnon sivuille, jossa kerrotaan avustuksista, niiden jakoperusteista ja milloin niitä voi hakea. Jos avustukset on kuluvalta vuodelta jo jaettu, niin seuraava hakuajankohta on yleensä samaan aikaan tulevana vuonna.

Yleis- ja kohdeavustukset

Salon kaupunki tukee yhdistyksiä ja muita toimijoita harkinnanvaraisin yleis- ja kohdeavustuksin. Avustuksia myönnetään salolaisille yhdistyksille tai muille toimijoille, joiden säännöllinen avustuksen kohteena oleva toiminta sijoittuu Saloon.

Salon kaupunginvaltuusto on hyväksynyt vuonna 2020 yhdistysten avustusten periaatteet, joiden lisäksi noudatetaan luottamuselimien ja palveluiden antamia erillisohjeita ja täsmennyksiä.

Yhdistysten toiminnan tukemisen periaatteet (pdf) (85,83 Kt)              (kaupunginvaltuuston päätös 27.1.2020 § 5)

Vuoden 2021 avustusten hakuaika on päättynyt.
Määräajan jälkeen jätettyjä hakemuksia ei käsitellä.