Hyppää sisältöön

Avustukset

Yhdistysten korona-avustusten haku on käynnissä

Salon kaupunki tukee salolaisia yhdistyksiä ja yhteisöjä koronapandemiasta aiheutuneiden haittojen vuoksi. Tukea myönnetään sivistyspalveluiden toimialalle 120 000 ja sosiaali- ja terveyspalveluiden toimialalle 30 000 euroa. Koronatukeen oikeutettuja hakijoita ovat rekisteröidyt yhdistykset, joiden kotipaikka on Salo tai joiden avustuksen kohteena oleva säännöllinen toiminta sijoittuu Saloon ja, jotka toimivat kulttuurin, liikunnan, nuorisotoiminnan tai sosiaali-, terveys- ja vanhuspalveluiden aloilla.

Ensisijaisesti sähköinen avustushaku on avoinna 24.6.2021 klo 12 asti.
Avustuksen sähköinen haku: https://forms.office.com/r/3QU5KTMVW7

Hakulomakkeen voi myös tulostaa, täyttää ja toimittaa kaupungin kirjaamoon osoitteeseen Salon kaupunki / kirjaamo, PL 77, 24101 Salo.

Yhdistysten koronatukiavustus – Tulostettava lomake (pdf) (92,05 Kt)

Tiedote: Salolaisille yhdistyksille tukea koronaepidemian aiheuttamiin talousvaikeuksiin 

Palvelualakohtaisia avustusohjeita:

Lisätietoja:

Avustuksiin liittyviä linkkejä

Nämä linkit yhdistävät sinut avustuksia jakavan toiminnon sivuille, jossa kerrotaan avustuksista, niiden jakoperusteista ja milloin niitä voi hakea. Jos avustukset on kuluvalta vuodelta jo jaettu, niin seuraava hakuajankohta on yleensä samaan aikaan tulevana vuonna.

Yleis- ja kohdeavustukset

Salon kaupunki tukee yhdistyksiä ja muita toimijoita harkinnanvaraisin yleis- ja kohdeavustuksin. Avustuksia myönnetään salolaisille yhdistyksille tai muille toimijoille, joiden säännöllinen avustuksen kohteena oleva toiminta sijoittuu Saloon.

Salon kaupunginvaltuusto on hyväksynyt vuonna 2020 yhdistysten avustusten periaatteet, joiden lisäksi noudatetaan luottamuselimien ja palveluiden antamia erillisohjeita ja täsmennyksiä.

Yhdistysten toiminnan tukemisen periaatteet (pdf) (85,83 Kt)              (kaupunginvaltuuston päätös 27.1.2020 § 5)

Vuoden 2021 avustusten hakuaika on päättynyt.
Määräajan jälkeen jätettyjä hakemuksia ei käsitellä.