Hyppää sisältöön

Avustukset

Salon kaupungin myöntämät yleis- ja/tai kohdeavustukset ovat haettavissa. Hakuaika päättyy keskiviikkona 27.3.2024 klo 12.00, jolloin hakemusten vaadittavine liitteineen tulee olla toimitettuna. Määräajan jälkeen jätettyjä hakemuksia ei käsitellä.

Lue avustuskuulutus

Avustuksiin liittyviä linkkejä

Nämä linkit yhdistävät sinut avustuksia jakavan toiminnon sivuille, jossa kerrotaan avustuksista, niiden jakoperusteista ja milloin niitä voi hakea. Jos avustukset on kuluvalta vuodelta jo jaettu, niin seuraava hakuajankohta on yleensä samaan aikaan tulevana vuonna.

Yleis- ja kohdeavustukset

Kevään 2024 yleis- ja kohdeavustushakuaika on 26.2.–27.3.2024 klo 12. Määräajan jälkeen jätettyjä hakemuksia ei käsitellä.

Salon kaupunki tukee yhdistyksiä ja muita toimijoita harkinnanvaraisin yleis- ja kohdeavustuksin. Avustuksia myönnetään salolaisille yhdistyksille tai muille toimijoille, joiden säännöllinen avustuksen kohteena oleva toiminta sijoittuu Saloon.

Salon kaupunginvaltuusto on hyväksynyt yhdistysten toiminnan tukemisen periaatteet. Niiden lisäksi noudatetaan luottamuselimien ja palveluiden antamia erillisohjeita ja täsmennyksiä.

Kaupunginvaltuuston päättämät yhdistysten toiminnan tukemisen periaatteet