Kuntosalit

Salon uimahallilta voi ostaa kaikkien kaupungin kuntosalien vuosikortteja siten, että käyttää maksuvälineenä joko Smartum- seteleitä, Smartum-sirukorttia, Sporttipassia, Tyky-liikuntaseteliä ja Ticket Body-Mind-sirukorttia.

Kuntosalien lisäinfot aukioloajat, osoitteet jne.

Jos huomaat jonkun laitteen rikkoutuneen, ole ystävällinen ja ilmoita asiasta sähköpostilla osoitteeseen

Kuntosalit kartalla

Alennettuja vuosikortteja ostettaessa on esitettävä voimassaoleva opiskelijakortti tai todistus eläkeläisyydestä. Alennus ei koske osa-aikaeläkeläisiä.

Liikuntapalveluiden hinnasto etusivulla

  • 15 vuotta täyttäneet voivat käyttää kuntosalia itsenäisesti, 13-14-vuotiaat vanhemman kanssa (molemmat maksavat). Kuntosalien käytön alaikäraja on 13 vuotta, lapset eivät voi tulla kuntosalille lainkaan.
  • maksu- ja avainasioissa alaikäisen tulee aina asioida huoltajan kanssa.
  • kuntosalimaksu/kuntosaliavain on henkilökohtainen, väärinkäyttötapauksissa kuntosalin käyttöoikeus voidaan evätä.

Salon Uimahallin kuntosali

Salon uimahallin kuntosali on kävijöiden käytössä uimahallin sisäänpääsyhinnalla. Kassa suljetaan tuntia ennen sulkemisaikaa. Kuntosalilla harjoitteluaika päättyy ½ tuntia ennen hallin sulkemista. Harjoitteluaika 2,5 tuntia. Kuntosali ei ole käytössä maanantaisin klo 18 eteenpäin, koska kuntosalissa on silloin kurssitoimintaa.

Salohallin kuntosali

Salohallin kuntosalilla on vain kurssi- ja seuratoimintaa, ei yleisövuoroja.

Halikon ja Perniön liikuntahallien kuntosalit

Kuntosalin käyttäjät maksavat vuosimaksun ja kulkulätkän uimahallilla, kaupungintalolla, Perniön palvelupisteessä tai Halikon virastotalolla. Maksu käteisellä/ pankkikortilla ja saat sähköisen kulkulupalätkän heti mukaasi. Kulkulupalätkä lunastetaan omaksi, hinta 12 e.
Kuntosaliin ei ole lupa päästää muita ihmisiä.
Viimeisenä salissa olevan on huolehdittava valot pois tiloista. Jokainen ovi on huolehdittava kiinni aina, kun ovi avataan.
Hallissa on lisätty myös kameravalvontaa, mutta se ei korvaa käyttäjien velvollisuuksia ja huolellisuutta!

Halikon, Perniön ja Ollikkalan kuntosalien ohje venäjäksi

Ollikkalan kuntosali

Ollikkalan kuntosalissa ovat käytössä kertamaksu, vuosi- ja 10-kerran sarjakortit, joita myydään uimahallilla. Älykortti lunastetaan omaksi, hinta 5 e, kertamaksu sisältää älykortin.

Ollikkalan kuntosalin järjestyssäännöt

Kiskon, Kuusjoen, Suomusjärven ja Särkisalon kuntosalit

Kuvia Kiskon kuntosalista ja Kuusjoen kuntosalista ja Suomusjärven kuntosalista

Kuntosalin käyttäjät maksavat vuosimaksun ja kulkulätkän uimahallilla, kaupungintalolla tai oman alueen palvelupisteessä. Maksu käteisellä ja saat sähköisen kulkulupalätkän heti mukaasi. Kulkulupalätkä lunastetaan omaksi, hinta 12 e.

Kiikalan, Muurlan ja Perttelin kuntosalit

Kuvia Kiikalan kuntosalista , Muurlan kuntosalista ja Perttelin kuntosalista

Kun haluat kuntosalin käyttäjäksi, käy asioimassa uimahallissa. Kuntosalin käyttäjät maksavat vuosimaksun ja sähköisen avaimen uimahallilla. Maksu käteisellä tai pankkikortilla ja saat samalla käynnillä ohjelmoidun avaimen jo mukaasi, sähköinen avain lunastetaan omaksi 12 e hintaan. Aktivointi tapahtuu vain uimahallilla.