Palloilu

 • nurmi
 • tekonurmi
 • hiekka

Salon Urheilupuiston tekonurmikenttä

Halikko

Märynummen urheilukenttä
Jalkapallokenttä, jääkiekkokaukalo, yleisluistelualue. Lämmitettävät pukusuojat. Opastus: Urheilutie , Halikko. Märynummen keskustassa, koulun läheisyydessä. Vaskiontieltä (n. 200m), Opinahjontietä, Urheilutielle.

Vartsalan urheilukenttä
Yleisurheilun suorituspaikkoja, nurmipintainen jalkapallokenttä. Opastus: Tuupikkalantie, entisen koulun läheisyydessä.

Vaskion urheilukenttä
Yleisurheilun suorituspaikkoja, jalkapallokenttä. Sauna, suihkutilat, pukuhuoneet. Opastus: Kavalontie , Halikko. Vaskio-Marttilatieltä (viitta urheilukenttä) Kavalontietä n 1 km, osoite Kavalontie 71.

Kiikala

Kiikalan urheilukenttä
Urheilukentällä on 300 m juoksuradat, nurmikenttä jalkapallon peluuseen, kaksi pituushyppy-, korkeushyppy- ja kuulantyöntöpaikat.
Kentällä on huoltorakennus jossa on yksi pukuhuone. Wc viereisellä museoalueella. Käyttökausi: Kesäkausi. Opastus: Porvarinpolku 12, Kiikala. Kenttä sijaitsee kirkonkylässä museon vieressä.

Komisuon kenttä
Komisuon koulun pihalla hiekkakenttä. Osoite: Suomusjärventie 151, Kiikala.

Kisko

Kirkonkylän hiekkakenttä 40 m x 60 m
Vanha koulun kenttä, sorapintainen osittain ruohottunut. Kenttä koirien agility harjoituskäytössä Kesäaikana. Opastus: Pallokentäntie , Kisko. Kirkonkyläntieltä, entisen koulun kohdalta erkanee Pallokentäntie. Tätä tietä noin 30 metsiä ja sitten jyrkästi oikealle mäen päälle, jossa parkkipaikka

Toijan urheilukenttä
Kenttä peruskorjattu vuonna 2010. Juoksurata 300 m, nurmikenttä, suorituspaikat, pukutilat Kiskohallilla. Opastus: Toija, koulun ja Kiskohallin vieressä

Kuusjoki

Kuusjoen Urheilukenttä
Kentällä on 300 m juoksurata sekä heittopaikat sekä urheilukentän keskellä nurmikenttä. Lisäksi löytyy huoltorakennus. Opastus: Ylikulmantie 317, Kuusjoki.

Muurla

Urheilukenttä
Urheilukentän keskellä on nurmikenttä. 300 metrin murskerata, 2 pituushyppypaikkaa, kiekko- ja kuularingit, korkeushyppypaikka. Alueella sijaitsee myös kuntorata (hiihto) ja kuntosali sekä kokoustila. Välineet vapaasti kaikkien käytössä. Muurlan Kiistatupaa voi vuokrata. Varaukset liikuntatoimistoon. Avain noudetaan Muurlan kirjastosta.
Opastus: Urheilutie 1, Muurla. Muurlan kirkonkylän ja 1-tien välillä, näkyy tielle.

Perniö

Keskusurheilukenttä
Kentällä on 350 m murskepäällysteiset juoksuradat ja normaalit novotanpäällysteiset hyppy- ja heittopaikat. Keskellä on 60 m x 90 m nurmikenttä. Kenttä on auki toukokuun puolivälistä syyskuun puoliväliin päivittäin. Opastus: Riipisenkuja 7, Perniö. Kenttä on keskellä Perniön kirkonkylää, Pesänlammen rannalla.

Melassuon iso hiekkakenttä
Erinomainen 60 m x 90 m valaistu hiekkakenttä jalka- ja pesäpalloon. Käyttäjien wc-, puku- ja pesutilat liikuntahallissa. Opastus: Erveläntie 16, Perniö. Kenttä on liikuntahallin edustalla, autopaikoitus hallin pihalla.

Perniön aseman hiekkakenttä
30 m x 40 m hiekkakenttä, joka on toistaiseksi annettu koira- ja hevosharrastajien käyttöön. Opastus: Kuljuntie 60, Perniö. Aseman tienhaarasta n. 600 m Kuljuntietä länteen.

Teijon nurmikenttä
Kyläläisten käyttöön annettu yksityisen omistama, jo hieman kulunut jalkapallokenttä merenrannassa. Opastus: Telakkatie, Teijo , Perniö.

Pertteli

Inkereen yleisurheilukenttä
Inkereen 400 m kentällä voi harrastaa pituushyppyä (kaksi eri pituushyppypaikkaa), kolmiloikkaa, kuulantyöntöä, keihäänheittoa, kiekon- ja moukarinheittoa, korkeushyppyä, juoksua sekä keskikentällä jalkapalloa ja pesäpalloa. Kentän laidalla on myös uusi rakennus, jossa on pesu- ja pukeutumistilat, välinevarasto ja toimistohuone, keittokomero sekä yleis-/kokoustilat (Kajalan huoltorakennus). Kajalan huoltorakennusta voi vuokrata, hinta hinnastossa. Varaukset liikuntatoimistoon. Avain noudetaan Perttelin kirjastosta.
Opastus: Tortosmäentie 20, Pertteli

Kaivolan nurmikenttä
Kaivolan nurmikenttää peruskorjattiin ja laajennettiin vuosien 2004-2005 aikana. Kentän toisessa päässä pituushyppypaikka ja kuulantyöntörinki. Opastus: Tyryntie 2, Pertteli.

Salo

Salon Urheilupuisto
Urheilupuisto on "keidas keskellä kaupunkia"!
Urheilupuiston kentillä on valvontaa ja pukukopit ovat auki
ma-pe 8.00-21.30
la 9.00-18.00
su 12.00-21.00

Alueen pinta-ala on n. 100 ha. Kaupungin keskustasta on Urheilupuistoon matkaa 500 metriä.

Urheilupuistossa sijaitsevat liikuntapaikat

 • Salohalli: kerrosala 7370 m2, palloilutilan lattiapinta-ala 1660 m2, vapaa korkeus 12,5 m, kuntosali, tanssisali, yleisurheilun harjoitustila, ravintola.
 • Keilahalli (Salohalli): 10 rataa, ravintola.
 • Urheilutalo: palloilutilan lattiapinta-ala 627 m2, vapaa korkeus 7,2 m, pieni sali lattiapinta-ala 90 m2.
 • Uimahalli
 • Jäähalli: pelikentän koko 60 x 30 m ja vapaa korkeus 11 m. Istumapaikkoja 716
 • Jääliikuntahalli eli SSO-halli: harjoitusjäähalli, 4 pukukoppia, pelialueen koko 58 x 28 m
 • Ratsastuskeskus: sisämaneesi, ratsastuskenttä, talli ja "kerhotalo"
 • Tennishalli: 2 kenttää, tennis ja sulkapallo
 • Golfkeskus: kansainväliset mitat täyttävä 18-reikäinen kenttä ja 3-reikäinen par 3 kenttä, range, putti- ja chippigreenit. Klubitalo, jossa 90 paikkainen ravintola.
 • Squash-halli: 4 kenttää ja kahvio.
 • Keskusurheilukenttä: 6/400 m ja muut yu:n Novotan WS päällysteiset suorituspaikat
 • 4 nurmipintaista jalkapallokenttää
 • Pieni sorapintainen yleiskenttä: jalka- ja pesäpallo
 • Lämmitettävä jalkapallonurmi: kumirouhe/hiekka täyttö, koko 70 x 110 m, pelialueen koko 105 x 65 m ja poikittain 2 kpl 45 x 65 m kenttiä.
 • 3 massapintaista tenniskenttää
 • Pienpallokenttäalue: 2 pleksipavepintaista tenniskenttää ja kaksi pleksipavepintaista koripallokenttää. Talvella suljettu
 • Skeittialue
 • Pahkavuoren kuntoreitin lähtö: valaistu 2,5 km
 • Salo - Lehmijärvi vaellusreitin lähtö ja päätepiste ison opastaulun luona
 • Perhepuisto
 • Koirapuisto
 • Paikoitustilaa 579 henkilöautolle, 13 linja-autolle ja lisäksi Golfkeskuksen paikoitusalue 158 autolle.

Paukkula

Paukkulan kentältä löytyy hiekka- ja nurmikenttä. Paukkulassa on myös boccia-kenttä. Lisäksi paikan päällä on neljä pukukoppia, wc ja suihku. Opastus: Halikontie 40, 24240 Salo.

Suomusjärvi

Suomusjärven koulun pallokenttä
Vuonna 1998 valmistunut hiekkakenttä. Kentän koko on 95m*50m. Talvisaikaan kentällä on jääkiekkokaukalo. Opastus: Opintie 1, Suomusjärvi. Suomusjärven koululla jonne opastus Suomusjärven keskustasta.

Suomusjärven yleisurheilukenttä
Kentän keskellä nurmikenttä. Osoite: Kitulantie 14, Suomusjärven keskustassa.