Oppilaaksi Salon musiikkiopistoon

Salon Musiikkiopiston oppilasvalinta lukuvuodelle 2020-2021

Salon musiikkiopisto on oppilaitos, joka antaa taiteen perusopetuksesta annetun lain musiikin laajan oppimäärän mukaista opetusta. Opetusta annetaan solistisessa instrumentissa, musiikin hahmotusaineissa (teoria-aineet) ja yhteismusiikissa.

Solistisia instrumenttivaihtoehtoja ovat huilu, klarinetti, saksofoni, trumpetti, käyrätorvi, pasuuna, baritoni, tuuba, piano (klassinen ja vapaa säestys), kitara, harmonikka, laulu, lyömäsoittimet, viulu, alttoviulu, sello, kontrabasso ja sähköbasso.

Lukuvuodelle 2020-2021 otetaan uusia oppilaita. Pääsykokeisiin ilmoittautuminen tapahtuu torstaihin 21.5.2020 mennessä sähköpostitse musiikkiopiston toimistosihteerille Hannele Kilpeläiselle (hannele.kilpelainen@salo.fi). Sähköpostissa tulee mainita hakijan ja alaikäisen hakijan huoltajan nimi, osoite, puhelinnumero ja hakijan ikä, ensisijainen soitintoive sekä mahdollinen varatoive.

Pääsykokeet vapaina oleville oppilaspaikoille tullaan järjestämään 28-29.5.2020 hakijoille ilmoitettavan aikataulun mukaisesti.

Musiikkileikkikoulun ja puhallinorkesterikoulun osalta tiedotetaan ilmoittautumisesta 11.6.2020 ilmestyvässä kaupunkitiedotteessa ja musiikkiopiston nettivisuilla.

Lisätietoja:
Hannele Kilpeläinen, puh. 044 778 4640, hannele.kilpelainen@salo.fi