Viljelypalstat

Salon kaupungilla on neljä viljelypalsta-aluetta. Ne sijaitsevat Kyntömiehenpuistossa Palometsässä, Tiilitehtaanpuistossa Ollikkalassa ja Jaanunpuistossa Pahkavuoressa. Kaikki alueet on varustettu vesipisteellä.

Miten voit varata palstan itsellesi?

Palstojen jaossa etusijalla ovat edellisen vuoden viljelijät. Heillä on mahdollisuus vuokrata entinen palstansa 4.4.2018-15.4.2018 välisenä aikana. Tämän jälkeen jäljelle jääneet palstat ovat kaikkien halukkaiden saatavilla. Vapaita palstoja voi tiedustella 23.4.2018 alkaen.
Yksi palsta maksaa 10 euroa vuodessa. Palstakartat ovat nähtävissä Halikon virastotalon palvelupisteessä. Maksu suoritetaan varauksen yhteydessä Halikon virastotalon palvelupisteessä osoitteessa Hornintie 2-4, 24800 Halikko.
HUOM! Päivitämme vuokraajien yhteystietorekisteriä, joten varaudu esittämään henkilötodistuksesi sekä antamaan puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi vuokrauksen yhteydessä.

Varaaminen varauspalvelun kautta

Tänä keväänä viljelijöillä on mahdollisuus vuokrata palstansa myös sähköisesti. Viime vuonna viljelypalstan vuokranneet voivat uusia paikkansa 4.4.2018- 15.4.2018 sähköisen varauspalvelun kautta. Uusille viljelijöille sähköinen varauspalvelu avautuu 23.4.2018.

Viljelypalstojen varauspalvelu

Ohjeet viljelypalstojen vuokraajille